همین اول بگم خانومای عزیزی که از این عادت کثیف شوهرم بدشون میاد پست نزارین که نمیدونم حالم بد و شد و اینا...
فقط فقط راهکار میخوام چون واقعا خسته شدم...
شوهرم چند تا عادت خیلی زشت داره که با دوتاش نمیتونم کنار بیام
یکیش( البته بازم خیلی خیلی ببخشید)دستش همش تو دماغشه و هر چی در میاره بین انگشتاش گردش میکنه میندازه تو خونه یا میماله به جایی و دومیش که دیشب به خاطرش حالم حسابی بد شد چون از بس حرص خوردم اینه که هر جا میرسه باد معده شو بیرون میده!
خیلی از این کارش بدم میاد!پیش هر کی که ناخواسته این کار رو بکنه خیلی ناراحت میشه ولی پیش من خیلی خیلی عادی
اره سارا خودش میگه نمیتونم دست خودم نیست!ولی مگه منم مثل اون نیستم نمیخوام قسم بخورم اما باور کنین حتی یه بارم پیشش این کار زشت رو نکردم ولی اون فقط جلو من ناراحت نمیشه پیش هر کی دیگه این کارو بکنه ناراحت میشه
مثلا من یه خارجی و دیده بودم که خیلی ببخشید باد معده براش عادی بود. پلو همه خلاصه خودشو راحت میکرد. تحقیقات زدیم دیدیم اونا از اروغ بدشون میاد . مقابله به مثل که شد طرف خودشو جمع و جور کرد. همچین رفتاریو باید تو مهد کودک بهش یاد میدادن نه الان
خجالت که اصصصصصصصلا نمیکشه!بخدا همه ترفندا رو بکار بردم حتی از بچه گرفته تا التماس و گریه و دعوا و خواهش!کار یه دفعش که نیست 4 ساله دارم تلاش میکنم ولی دیشب واقعا خجالت کشیدم
داشتم حرف میزدم یهو دهنم قفل شد از بوی بدش!بد دامادشون خندید گفت خب میگفتی!چرا دیگه حرف نمیزنی بعدم که خواهراش و مامانش فهمیدن خندیدن!بعد پرو اومده خونه به من میگه تو چرا تابلو کردی که بقیه بفهمن!×همونجا هم سریع میندازه گردن یکی دیگه در صورتی که همشون میدونن گوزو خونشون شوهرمه!بازم ببخشین