2777
2789

سلام بچه ها ازدواج کردم سمت گیلان و مازندران ولی فکر میکنم یه عهده کثیری آدم غار نشین بوده یه دفعه از غار اومدن بیرون و بی‌خبر از هیچی با من رو به رو شدن ..و هیچی نمیدونن ن آداب معاشرت ن فرهنگ ن احترام. ن انصاف و وجدان  یکی از یکی داغون تررررر .... وقتی حرفاشونو حرکات هاشونو میبینم و میشنون میفهمم تو دنیا آدم هایی زندگی میکنن ک میتونن تا این حد لولشون پایین باشه و انقدر ناحق حرف بزنن چی تو کله شون رفته ت. ابن مدت از زندگی شون ..دوستی دارم ک اعتقاد داره چون من توشون از خطه شمال نیستم این برخورد باهام میشه وگرنه خودشون هوای همو دارن !

حالا بهم بگید به عنوان عروس بی تجربه چ زفتاری با این جماعت داشته باشم لطفا بحث و قومیتی نکنید و به حاشیه نکشید آخر اشاره کردم در مورد من ناحق هستن اکثرا 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

چند نمونه مثال میزنی ما بتونیم نسخه درست بپیچیم گلم😁🥲

گروه زوج درمانی لبخند برای خانومای مذهبی که اهل ساختن زندگی هستن برو حتما نتیجه میگیری 🫶😍 https://eitaa.com/joinchat/338952601C0a5ec5f6c3

کلا ببین زندگی شهری با روستایی خیلی فرق داره یا خودت رو تطبیق بده یا فکر دیگه ای کن 

فرهنگ ها متفاوته مثلا ما تو شهر یه مهمون میاد برامون ازش پذیرایی میکنیم و اجازه میدم گاهی تنها باشه تا راحت باشه برا خودش 

اما ما که رفتیم شهرستان اونا فکر میکردن اگه هر دقیقه کنار ما باشن یعنی ما راحتیم و ما همش همش معذب می‌شدیم فکر کن هر روز همه در مقری که ما بودیم میریختن تا تنها نباشیم مثلا نمیگفتن این بدبخت نیاز یه استراحت داره 

عزیزم ی مثال میزنی

مثلا واضح میبینن جاریم به من بدوبیراه گفته حرف بد زده ولی میگن دیدیش تو اول حالشو بپرس تو اول سلام کن کوچکتری ..میگم باوا طرف اصلا منو حساب نمیکنه دعوا راه انداخته میگه ن اون خوبه تا الان ک بدی ندیدیم ... بعد من داغ میکنم چرا اینا باز انتظار دارن با این وضع من برم التماسش،کنم بگم اره ببخش به کار نکرده و هر بلایی دلت میخواد سرم بیار باز منم ک بیام جلو دست به سینه چون کوچیکم در حالیکه خودم میدونم چون فامیلشونه

چند نمونه مثال میزنی ما بتونیم نسخه درست بپیچیم گلم😁🥲

مثلا من تازه عروسم انتظار دارن من بیشتر از بقیه مادرشوهرم و ثبت و ضبط کنم ولی انتظاری از جازی های دیگه هم ک ده سال عروس این خانواده بودن ندارن اونا کمتر باید تو زحمت بیفتن این همه نابرابری چراااا

مثلا من تازه عروسم انتظار دارن من بیشتر از بقیه مادرشوهرم و ثبت و ضبط کنم ولی انتظاری از جازی های دی ...

فک‌ کنم برا شمام ده سال شد شاید ی حرکت بزنن..میدونی بعضیا فکرشون اینجوریه ک اقا ما زحمتی ک باید و کشیدیم حالا نوبت فلانیه..دیدم ک میگم

کلا ببین زندگی شهری با روستایی خیلی فرق داره یا خودت رو تطبیق بده یا فکر دیگه ای کن فرهنگ ها متفاوته ...

درسته خیلی سخته این تفاوته واقعا من سختمه و باعث شده کلا یه حصار دورم بکشم نخواهم کسی و ببینم