2777
2789
عنوان

مشکل همیشگی من با شوهرم....

| مشاهده متن کامل بحث + 527 بازدید | 115 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من جای شما باشم از تنبیه استفاده میکنم مثلا بعد اون کارش باهاش سر سنگین میشم و دست میذارم روی نقطه ضعفهاش ، اگه به اتوی لباسش حساسه دیگه اتو نمیزنم ، غذای خاصی رو دوست داره نمیپزم ، مهمونی باهاش نمیرم حتی خونه پدر و مادرش باهاش نمیام تا زمانیکه از سرش بیفته دیشب اون کارو کرد بگو تا یک ماه خونه پدرت نمیام از این حربه استفاده کن
من به دستان خدا خیره شدم معجزه کرد
من والا روم به دیوار همچین شوهری داشتم همون دفعات اول همچین رفتاری میدیدم. هم خودم و هم بچه کلا دبیلیوسی و تعطیل میکردیم میومدیم وسط اطاق کارمونو میکردیم. اگرم اعتراض کرد میگفتم دیگه از تو یاد گرفتیم دستشویی و اطاق با هم یکی باشه. واقعا انزجار اوره. بعدشم من موندم اون اون مدلی نشسته چرا شما به خودت احترام قایل نشدی پاشی جای دیگه بشینی که یهو همچین اتفاقی بیوفته و همه بخندن
عزیزم به احتمال زیاد افرادی در خانواده و دور و برتون هستن که همسرتون از رفتارش خوشش نمیاد بهش بگو وقتی اینکارو میکنی یاد فلان آدم میفتم چون اونم دقیقا تو جمع رفتارای چندشی انجام میده عین تو دیگه کار از نصیحت گذشته چون میگی جلوی دامادش هم .... ترور کن شخصیتش رو شاید به غرورش بربخوره و بیشتر مواظب باشه نگفتی که در جمع خونواده خودت هم اینطوریه؟
خوش باش که هر که راز داند*داند که خوشی خوشی کشاند،،،، ،،،شیرین چو شکر تو باش شاکر*شاکر هر دم شکر ستاند 💪❤
اندوسکوپى نه عزیزم آزمایش مدفوع میده ببخشید البته. میکروب معده با اندوسکوپى معلوم نمیشه قرصش هم بیسموت امپرازول و مترونیدازول هست یا قرص ترکیبى این ٣ تا رو بعدش دیگه باد تولید نمیشه که بخواد کارى کنه
تنبیه به این سادگی ها نیست!زیر بار نمیره!یه چی میگه یه چی میشنوین تا حالا تو عمرم ادم به این پرو ای ندیدم!بی نهایت پوروست هیچ تنبیهی جواب نمیده شوهرای شما عادت زشتی ندارن؟