2777
2789
عنوان

مشکل همیشگی من با شوهرم....

| مشاهده متن کامل بحث + 527 بازدید | 115 پست
جلو خانوادش نگو چون اینجوری که تعریف کردی براشون عادیه نه تنها خجالت نمیکشه بلکه تازه طرف داریشم میکنن و نقطه ضعف میدی دستشون تا اذییت کنن
🍃شــــــــــآید رسد از راه ،فـــــــردا یه روزه بهتر 🍃

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

خیلی ببخشید ولی فرض کن صدای داد و بیدادو ظرف شکستن از خونه ی همسایتون بیاد بعد شما پیگیر شید ببینید مرد خونه گوزیده!!! چه فکری میکنید؟؟؟!!! آخه این چه پیشنهادیه روشان جان!!!!
بگذارید خدا تصمیم بگیرد...
مامان علیرضا جان از امضاست پیداست که همسرت رو خیلی دوست داری. هر انسانی یه سری ویژگی بد داره همسر شما هم همینطور. عزیزمحیف نیست لحظات خوبتونو واسه اینجور چیزا خراب میکنی؟؟ عزیزم بهش فرصت بده و به قول دوستان من پیشنهاد جریمه ی نقدی رو دوست داشتم. بزار این قضیه واسش گرون تموم شه تا کم کم ترکش کنه. قهر کردن و داد و بیداد کار درستی نیست. ایشون همسر شماست و احترامش واجبه. شما ازش بخواه همینطور که شما احترام ایشون رو نگه میداری ایشون هم برای شخصیت شما ارزش قائل بشه و احترامتون رو نگه داره. عزیزم این موضوع انقدر حاد و حل نشدنی نیست که شما بخاطرش ساعت ها گریه کنی!! قدر همسر و زندگیت رو بدون و محیط شاد و آرامی رو برای فرزندت فراهم کن و به آرامی و دوستانه این عادات زشت همسرت رو از بین ببر.
بگذارید خدا تصمیم بگیرد...
به نظر من جلوی خانوادش ضایع نکن چون احتمال داره سر لج بیفته و بدتر تکرار کنه
کسی که تفکرش با تو متفاوت است، دشمنت نیست.! انسان دیگری ست با دیدگاه دیگر، فقط همین...... اگر فقط همین یک اصل را می پذیرفتیم، روابطمان بهتر می شد، آرامشی توام با احترام. به همین سادگی.....
شاید از طریق پسرت وارد بشی بهتر باشه. جبوی شوهرت رهی بهش بگو یه مرد با شخصیت هیچوقت دستش رو توی دماغش نمی کنه یا یه مرد با ادب می دونه که نباید جلوی بقیه بگوزه
بزرگترین مصیبت برای یک انسان آن است که نه سواد کافی برای حرف زدن داشته باشد نه شعور لازم برای خاموش ماندن
به صورت نامحسوس به پسرت یاد بده که هروقت باباش دستش توی دماغش بود بهش تذکر بده یا اگه بوی بد داد دماغش رو بگیره و پیف پیف کنه. از تو که شرم نداره شاید از بچه خجالت بکشه
بزرگترین مصیبت برای یک انسان آن است که نه سواد کافی برای حرف زدن داشته باشد نه شعور لازم برای خاموش ماندن
ولی به نظر من به هیچ وجه پسرت رو توی این موضوع دخالت نده.چون هر چی که باشه پدرشه وباید احترام پدرش رو داشته باشه..پدر برای بچه ها موجود بدون نقص و بزرگیه...اگر شخصیت پدرش جلوش خرد بشه تو تربیتش خیلی موثره...خودت حلش کن...بدون دخالت خانوادش و بدون دخالت پسرت
جریمه نقدی... اینکه مخصووووصادست توبینیش کردحالت چندش بگیر وبگودستاتوقبل اینکه پیشم بیای حتمابایدبشوری... همیشه ازاین دستمال کاغذی جیبیابذارجیبش تاعادتش بشه... فرشویاهرجایی روکه کثیف کردبده بشوره.. به اضای هرکارزشتش بگوهرکاردوسداری بکن فقط مثلا هربار50یاصدبایدبهم پول بدی..!زیادبگوکه زورش بیاد! باهاش بامحبت اماکاااملاجدی بگوعزیزم زنوشوهربایداحترام همدیگرروحفظ کنن.. هروقت شکمت دردگرفت بروبیرون اتاق! بدون دعوااماجدی هربارتاکیدکن که رفتارهرکس نشونه شخصیتشه وقطعابچه یادمیگیره واین مایه خجالته.. جریمه نقدیویادت نره به هیچ عنوان هم غرورشوخوردنکن که ابروشوجلوخانواده ببری چون قطعاتاثیرعکس میذاره هیچوقتم یادش نمیره نتیجشم دعواوناراحتی وابروریزیه شوهرته