2777
2789
عنوان

شوهرم مثل وحشيا موقع ناهار پريد بهم

| مشاهده متن کامل بحث + 7289 بازدید | 237 پست
نميدونم چرا ميترسم از طلاق ،با اينكه تا الان هيچ كاري برام نكرده ،همه ي صفر تا صد هزينه ي خودمو ميدم ...

سخته خدای مطلقه بودن تواین جامعه اونم با حرفای که پشت سرادم میزنن 

واقعا ،اخه كي مياد انقلبت همه چيش بسازه؟ كي ميره رستوران زنش حساب ميكنه؟كي ميخواد بره در مغازه به زن ...

گفتم که گلم پرروش کردی، متاسفانه بی جنبه هم بوده، من که اصلا تحمل همچین موجودی رو ندارم، خدا صبرت بده

دخترم اگر عاشق شد😍حاضرم زندگی ام را بدهم تا اورا به عشقش برسانم😊میدانی؟ اگر خدای ناکرده انتخابش هم نامناسب باشد☹ رسیدن به عشقش خیلی بهتر از آن است که سالها با مردی زندگی کند و عقده ی گرفتن دستان عشقش پیرش کند😪

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

نگرانم واسه زندگيم،😭

بچه نداری؟

دخترم اگر عاشق شد😍حاضرم زندگی ام را بدهم تا اورا به عشقش برسانم😊میدانی؟ اگر خدای ناکرده انتخابش هم نامناسب باشد☹ رسیدن به عشقش خیلی بهتر از آن است که سالها با مردی زندگی کند و عقده ی گرفتن دستان عشقش پیرش کند😪
واقعا ،اخه كي مياد انقلبت همه چيش بسازه؟ كي ميره رستوران زنش حساب ميكنه؟كي ميخواد بره در مغازه به زن ...

خودت شاغلی؟

چه طور رستورانو تو حساب میکنی؟

اونجا پول نده ،ولی یه جاهایی مثل سر ناهار ،حواست به اون باشه

گفتم که گلم پرروش کردی، متاسفانه بی جنبه هم بوده، من که اصلا تحمل همچین موجودی رو ندارم، خدا صبرت بد ...

همه ي كارام از رو دوست داشتن بوده و اينكه تصورك اين بوده جيب منو اون نداره ،يني ميخوام بگم برام هيچ كاري نكرده خودم هزينه هاي خودمو كرايه خونه و خيلي از خريد هارو ميدم فكر ميكردم زندگي مشترك يني اين 

فقط برقص،آدم بايد يه جاهايي رها شه😁
خودت شاغلی؟ چه طور رستورانو تو حساب میکنی؟ اونجا پول نده ،ولی یه جاهایی مثل سر ناهار ،حواست به اون ...

اره شاغلم،وقتي ميگه كارتت و بده و خودش هيچي نداره تــو حسابش چيكار كنم ؟ 

فقط برقص،آدم بايد يه جاهايي رها شه😁
تازه صفحه اول بعصی دوستان به طرف حق دادن  عمق فاجعه خیلی زیاده  فقط خدا به داد بعصی خانم ...

دقیقاااااا.از ماست که برماست.

البته از دختری که مادر مطیع و مظلوم و پدر ی که زورگو و.پدرسالاره غیر ازین انتظار نمیره.اما میگم باید دخترها اگاهیشونو ببرن بالا بخدا مردای ایرانی فاجعه ن خیلی بد بار اومدن.الکی بها دادیم و بزرگشون.کردیم و بی منطق و زورگوان و ضعیفن و...

اره شاغلم،وقتي ميگه كارتت و بده و خودش هيچي نداره تــو حسابش چيكار كنم ؟ 

نده بذار خودش حلش کنه، مگه مرد نیست؟ خیلی ببخشید مردا فقط تو تختخواب مردونگیشونو نشون میدن؟

دقیقاااااا.از ماست که برماست. البته از دختری که مادر مطیع و مظلوم و پدر ی که زورگو و.پدرسالاره غیر ...

آره الانم که راحت میتونن با زنهای دیگه رابطه داشته باشن

به بقیه صفاتشون،خیانتم اضافه شده

نگرانم واسه زندگيم،😭

حق داری خواهری ولی پیش ی روانشناس بری بهتره تا اینکه اینجابخای تبادل نظرکنی چون هرکس ی حرفی میزنه پیش روانشناس رفتن این نیست که مشکل روانی داری میری باهاش درددل میکنی هم راحت میشی اشفتگی ذهنیم نداری ی پیشنهاد ی راهکارخوبیم برای ادامهء زندگیت بهت میده درسته مطلقه بودن سخته اما اینجوریم نمیشه تااخرعمرت باهمچین موجودی زندگی کنی عمرت میره لذت زندگی رم تجربه نمیکنی اینجور که توپست های خودت بابقیه خوندم توگلم ی خانم مستقلی ک نیاز ب حمایت ی مرد نداری چون میتونی از پس خودت بربیای اما نمیدونم خدای چی بگم حمایت عاطفی تو زندگی خیلی خیلی مهمه گلم امیدوارم ب نتیجهء دلخواهت برسی خوشبختی واقعی رو تجربه کنی باهمسرت ب نتیجهء خوبی برسی