2777
2789
عنوان

شوهرم مثل وحشيا موقع ناهار پريد بهم

| مشاهده متن کامل بحث + 7289 بازدید | 237 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

واقعا تعادل اعصاب نداره ،تــو اين دوسال هزار بار اين كارو كرده 

وااایی عزیزم ناراحت شدم برات😔😔خدابه شوهرت عقل بده

تومراآزردی که خودم کوچ کنم ازشهرت/توخیالت راحت میروم ازقلبت/ میشوم دورترین خاطره درشبهایت/ توبه من میخندی وبه خودمیگویی بازمیگردد/امابازنمیگردم نه/میروم انجاکه دلی بهردلی تب دارد/عشق زیباست وحرمت دارد💔💔
وااای آخه چرا انقدر خشن.. من دوست پسرم خیلی لطیف و مهربونه با زنشم همینجوریه خیلی حرصم درمیاد وقتی ف ...

احساس نمیکنی اون ب زنش تعلق داره نه تو ؟؟؟بعد حرص میخوری کناره زنشه؟؟؟؟  

عجباااااااااااا

وااای آخه چرا انقدر خشن.. من دوست پسرم خیلی لطیف و مهربونه با زنشم همینجوریه خیلی حرصم درمیاد وقتی ف ...

عزیزم شوهر قعطی هست چسبیدی به یک مرد زن دار کارتون توجیه ناپذیره. برای خودتون ارزش قایل شو.

فقط خدا ❤️❤️❤️
همه ي كارام از رو دوست داشتن بوده و اينكه تصورك اين بوده جيب منو اون نداره ،يني ميخوام بگم برام هيچ ...

اشتباه میکنی عزیزم برای همین هم شوهرت وحشی شده تو که هیچ نیازی به اون نداری باهاش زیر یک سقفی که کتک بخوری؟؟؟ 

فقط خدا ❤️❤️❤️

😑

تو یادت نیست ولی من خوب به یاد دارمبرای داشتنت  دلی  را به دریا زدمکه از آب می ترسید
واقعا ،اخه كي مياد انقلبت همه چيش بسازه؟ كي ميره رستوران زنش حساب ميكنه؟كي ميخواد بره در مغازه به زن ...

شوهر من ، اما ناراحت نیستم ازین قضیه چون میدونم تا زمانیکه داره از حقوق خودش خرج میکنه و ماه بعد پولی که از من گرفته برمیگردونه،

تو یادت نیست ولی من خوب به یاد دارمبرای داشتنت  دلی  را به دریا زدمکه از آب می ترسید

مردا خیلی بدن، من خیلی مدارا میکنم همیشه باهام بحث میکنه، چون جایی ندارم برم و فقط با هم زندگی میکنیم، زن و شوهر نیستیم خیلی چیزا رو تحمل میکنم. اخر یه روز خودمو میکشم وسط خونه خودمو دار میزنم