امروز رفتم سر کلاس جدید نشستم بعد چند جلسه، بعد از دختر جلوییم پرسیدم که جزوش کامله یا نه یه جور بد اخم طوری خودشو گرفت گفت نه کناریشم اینجوری بود ولی جزوشو داد عکس گرفتم ولی خوب خیلی عجیبه بی دلیل یه عده از دختر اینجوری میکنن اونم برای یک سوال ساده یک بار دیگه هم چند ترم پیش سر کلاس استاد گفت اسم و فامیلاتون رو کاغذ بنویسین به من رسید کاغذو گذاشتم روی میز دختر جلویی نه دستم بهش خورد نه اصلا صداش زدم هیچی ولی هم کاغذ گذاشتم برگشت بهم یه نگاه بدی کرد بعدم سرشو چرخوند رو به تخته تا چن دقیقه اصلا کاغذ نگاه نکرد که ببینه چیه بعدش دید و ضایع شد 😂
چون حتی اگر سلام هم بدن پسرا فرداش میگن دختره تو کفم بود و دنبالمه ولی من بهش محل نمیدم عاشقم شده!بهترین کار میکنن ماهم همینجوری هستیم بجز اونایی که رلن دیگ
الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
چون حتی اگر سلام هم بدن پسرا فرداش میگن دختره تو کفم بود و دنبالمه ولی من بهش محل نمیدم عاشقم شده!به ...
نه والا من از لحاظ ظاهری و چهره از همشون سر تر بودم دلیل نداشت همچین فکری بکنن اگه یه پسر زشت و داغون بودم یه چیزی بعدم ما تو کلاسمون داشتم خانم متاهلی که خیلی خوب و خوشبرخورد هم بود به همه کمک هم میکرد تو درساشون هیچ چیزی هم نشد
اسمتو ندیدم فکر کردم دختری میخواستم بگم مشکل داشتنالان میگم حق داشتنبای دیفالت 95 درصد پسرا سلام کنی ...
وقتی که پسره چهرش و هیکلش از دختره خیلی سرتره دلیل نمیشه دختر الکی همچین کاری بکنه حالا من که برام مهم نیست محلشون نمیدم همینجوری ام ولی کارشون بی احترامی بچه مدرسه ای که نیستیم