داشتيم ناهار ميخورديم بعد من رفتم گوشيمو بيارم كه يه كليپ بيارم بعد كفت سر غدا بذار كنار گفتم صبر كن ،گفت نه ميگم بذار كنار ؟بعد گفتم تــو چيكار داري اه
يهووو از اون ور ميز پاشد پريد بهم من جواب ندادم داشتم غذامو ميخوردم ،لقمه تــو گلوم بود بلندم كرده بود هي ميزد تــو صورتم ،هرچي دهنش اومد بهم گفت،گفت با اون قيافه گهت
الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
کاش آدم ها مثلقورمه سبزیبودن،نصف روز میزاشتیشون تو یخچال و صدبرابر بهتر از قبل میشدن....⚠️در اثر هوس شبانه و قبول نکردن نام اینجانب نام کاربری ته دیگ با قورمه سبزی را برگزیدم لطفا از هرگونه فحش دادن پرهیز نمایید🌹🙂
حق داری خواهری ولی پیش ی روانشناس بری بهتره تا اینکه اینجابخای تبادل نظرکنی چون هرکس ی حرفی میزنه پی ...
دقیقا منم گفتم باید با یه مشاور حرف بزنه چون معلومه قصد طلاق نداره
دخترم اگر عاشق شد😍حاضرم زندگی ام را بدهم تا اورا به عشقش برسانم😊میدانی؟ اگر خدای ناکرده انتخابش هم نامناسب باشد☹ رسیدن به عشقش خیلی بهتر از آن است که سالها با مردی زندگی کند و عقده ی گرفتن دستان عشقش پیرش کند😪
حقم داره هم حرفای پشت سرکه میزنن وقتی مطلقه بشی هم ی جوروابستگی دلبستگی ب شوهر یا ب زندگی برابعضی از ...
ایشالا مشکلشون حل بشه اصلا کار به جدایی نکشه
دخترم اگر عاشق شد😍حاضرم زندگی ام را بدهم تا اورا به عشقش برسانم😊میدانی؟ اگر خدای ناکرده انتخابش هم نامناسب باشد☹ رسیدن به عشقش خیلی بهتر از آن است که سالها با مردی زندگی کند و عقده ی گرفتن دستان عشقش پیرش کند😪