2777
2789
عنوان

شوهرم مثل وحشيا موقع ناهار پريد بهم

| مشاهده متن کامل بحث + 7289 بازدید | 237 پست
وااای آخه چرا انقدر خشن.. من دوست پسرم خیلی لطیف و مهربونه با زنشم همینجوریه خیلی حرصم درمیاد وقتی ف ...

خاک تو سرت..میگن زنان علیه زنان، قضیه توعه ها 

✨🌠good mood comes from inside
حق داری خواهری ولی پیش ی روانشناس بری بهتره تا اینکه اینجابخای تبادل نظرکنی چون هرکس ی حرفی میزنه پی ...

مرسي عزيزم از راهنماييت،اميدوارم حل بشه مشكلم

فقط برقص،آدم بايد يه جاهايي رها شه😁

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عزیزم امضااات..خدا باباتو حفظ کنه چه مهربونه

فداتشم که😍😍

کاش آدم ها مثل قورمه سبزی بودن،نصف روز میزاشتیشون تو یخچال و صدبرابر بهتر از قبل میشدن....⚠️در اثر هوس شبانه و قبول نکردن نام اینجانب نام کاربری ته دیگ با قورمه سبزی را برگزیدم لطفا از هرگونه فحش دادن پرهیز نمایید🌹🙂
حق داری خواهری ولی پیش ی روانشناس بری بهتره تا اینکه اینجابخای تبادل نظرکنی چون هرکس ی حرفی میزنه پی ...

دقیقا منم گفتم باید با یه مشاور حرف بزنه چون معلومه قصد طلاق نداره

دخترم اگر عاشق شد😍حاضرم زندگی ام را بدهم تا اورا به عشقش برسانم😊میدانی؟ اگر خدای ناکرده انتخابش هم نامناسب باشد☹ رسیدن به عشقش خیلی بهتر از آن است که سالها با مردی زندگی کند و عقده ی گرفتن دستان عشقش پیرش کند😪
دقیقا منم گفتم باید با یه مشاور حرف بزنه چون معلومه قصد طلاق نداره

حقم داره هم حرفای پشت سرکه میزنن وقتی مطلقه بشی هم ی جوروابستگی دلبستگی ب شوهر یا ب زندگی برابعضی از خانوم هاواقعاسخته که بخان پشت پابزنن ب زندگیشون

حقم داره هم حرفای پشت سرکه میزنن وقتی مطلقه بشی هم ی جوروابستگی دلبستگی ب شوهر یا ب زندگی برابعضی از ...

ایشالا مشکلشون حل بشه اصلا کار به جدایی نکشه

دخترم اگر عاشق شد😍حاضرم زندگی ام را بدهم تا اورا به عشقش برسانم😊میدانی؟ اگر خدای ناکرده انتخابش هم نامناسب باشد☹ رسیدن به عشقش خیلی بهتر از آن است که سالها با مردی زندگی کند و عقده ی گرفتن دستان عشقش پیرش کند😪
وااای آخه چرا انقدر خشن.. من دوست پسرم خیلی لطیف و مهربونه با زنشم همینجوریه خیلی حرصم درمیاد وقتی ف ...

😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐

تو دیگه آخرشی

اون دوس پسسرتم از تو بدتر

ایشالا نابود بشی به حق الله

از تاثیرای سایت من چپ. راست به شوهرم میگم نکنه خیانت کنی اونم میگه نه کی بخداااا 😂

منم میگم بخدا ..خیلی تاثییر بد میزاره نی نی سایت رومون ههههه..

و خدایی ک دراین نزدیکی هست حتما کمکم میکنه ک منم ب حاجتم برسم (یه نی نی سالم وصالح)ان شاالله  

خانمای عزیز

الان استارتر تاپیک زده دردل کنه ارامش بگیره,  راهنمایی بگیره 

از بحث اون کاربر که گفت دوست پسرم متاهله بیایم بیرون, اون فقط جلب توجه میخاد,  

حواسمون به استارتر بنده خدا باشه 

شب تاریک و سنگستان و من مست☘️قدح از دست من افتاد و نشکست☘️نگهدارنده اش نیکو نگهداشت☘️وگرنه صد قدح نفتاده بشکست☘️باباطاهر ☘️