2777
2789
عنوان

شوهرم مثل وحشيا موقع ناهار پريد بهم

| مشاهده متن کامل بحث + 7289 بازدید | 237 پست
اومدم تــو اتاق رو تخت گفتم برو رواني مثل ديوونه ها برخورد ميكني منو هل داد خوابوند رو تخت افتاده بو ...

واییی 😂😆اسی ببخشید یهو خندم گرفت

سکوت کردم غرورم نشکنه ✋                               غرورم نشکست اما دلم نابود شد 💔💘

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

وااای آخه چرا انقدر خشن.. من دوست پسرم خیلی لطیف و مهربونه با زنشم همینجوریه خیلی حرصم درمیاد وقتی فکرمیکنم الان کنار زنشه عصبی میشم چون میدونم هرکی کنارش باشه از رفتارش لذت میبره

چرا روز جمعه ایی مردا وحشی شدن

خوبه شوهر من سرکاره😁😁

خدایا ازت ممنونم بعد از یه بارداری پوچ، یه آی یو آی منفی و یه آی وی اف منفی و دو سال ونیم انتظار این معجزه قشنگو بهم دادی🙏خدایا شکرت شکرت شکرت🙇🏻‍♀️
یا خدا این حرفا ک میبینم تو نی نی سایت واقعا درسته بچه ها؟؟؟؟؟یا دارین الکی تایپیک میزنید...تعجب میک ...

از تاثیرای سایت من چپ. راست به شوهرم میگم نکنه خیانت کنی اونم میگه نه کی بخداااا 😂

😐😐😐مطمئنی شما حرف دیگه ای نزدی اینجور قاط زد طبیعی نیست این حجم از عصبانیت

به خدا گفتم تــو چيكار داري انقد تــو مخي نباش پريد بهم 

فقط برقص،آدم بايد يه جاهايي رها شه😁
وااای آخه چرا انقدر خشن.. من دوست پسرم خیلی لطیف و مهربونه با زنشم همینجوریه خیلی حرصم درمیاد وقتی ف ...

با متاهل دوست نشو😐✋

کاش آدم ها مثل قورمه سبزی بودن،نصف روز میزاشتیشون تو یخچال و صدبرابر بهتر از قبل میشدن....⚠️در اثر هوس شبانه و قبول نکردن نام اینجانب نام کاربری ته دیگ با قورمه سبزی را برگزیدم لطفا از هرگونه فحش دادن پرهیز نمایید🌹🙂

من اصلاباورم نمیشه شوهراتون فحش میدن و میزنن اگه من شوهرم اینجوری کرد واقعا طلاقم میگیرم والا

هیچوقت کسی را قضاوت نکنید،سرنوشت اونقدر دنبالتون میکنه،تا تو یه کوچه بن بست شمارو توی همون شرایط قرار بده