2777
2789
عنوان

شوهرم مثل وحشيا موقع ناهار پريد بهم

| مشاهده متن کامل بحث + 7289 بازدید | 237 پست
برو بمیییییییییییییییییر فقط، فقط مرگ چاره ساز تو و امثال تو 

😂😂😂 حرص نخور گلم احتمالا خالی بندی بود چون در رفت

دخترم اگر عاشق شد😍حاضرم زندگی ام را بدهم تا اورا به عشقش برسانم😊میدانی؟ اگر خدای ناکرده انتخابش هم نامناسب باشد☹ رسیدن به عشقش خیلی بهتر از آن است که سالها با مردی زندگی کند و عقده ی گرفتن دستان عشقش پیرش کند😪
چون یه بار اشتباه کردی تموم رندگیتو باید تباه کنی؟ نکن گلم، همون اس ام اسا خودش مدرکه، هرطور هست از ...

نميدونم چرا ميترسم از طلاق ،با اينكه تا الان هيچ كاري برام نكرده ،همه ي صفر تا صد هزينه ي خودمو ميدم حتي برام يه جوراب نخريده 

فقط برقص،آدم بايد يه جاهايي رها شه😁

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

زن غرور نداره؟مرد و زن هیچ فرقی ندارن هردو به یه اندازه حق دارن

چرا زنم داره بخای نخای هیچ‌وقت زور ی زن ب مرد نمیرسه که همش بخان همو بزنن زوشون تو روی هم باز بشه بهترین کاریم که اون خانوم میتونه بکنه باخوانوادش درمیون بزاره یا پیش ی روانشناس بره ب حرفاش گوش کنه درصورتی ک اخلاق مردش کلا این باشه کار ی دفعش نباشه همیشه خدا اینجوری باشه دیگه اون اسمش زندگی نیست ک هیچ‌وقتم نمیشه بجاکسایی دیگه نظربدیم تا خودمو تو‌اون شرایط قرارنگیرم اون خانوم هم دلایل خاص خودشوداره که باهمچین مردی داره زندگی میکنه من که منم خودم باشم با همچین مردی زندگی نمیکنم فقطم بهش ی شانس میدم درست شه نشدم که هیچ جدایی سخته برابعضی از خانوم ها ک‌پشت پابزنن ب زندگیشون و جدا شن ی جوروابستگی که اونارومجبور به ادامهء زندگی میکنه

نميدونم چرا ميترسم از طلاق ،با اينكه تا الان هيچ كاري برام نكرده ،همه ي صفر تا صد هزينه ي خودمو ميدم ...

خوب پس واسه چی موندی؟ که کتک بخوری و اون حال کنه؟ نمیفهممت🤔

دخترم اگر عاشق شد😍حاضرم زندگی ام را بدهم تا اورا به عشقش برسانم😊میدانی؟ اگر خدای ناکرده انتخابش هم نامناسب باشد☹ رسیدن به عشقش خیلی بهتر از آن است که سالها با مردی زندگی کند و عقده ی گرفتن دستان عشقش پیرش کند😪

هي گفتم زندگي دوتامونه،جيب من و اون نداره ،١٠تومن پول جمع كردم كه اونم با وأم و ازين و اون قرض گرفتن ٢٠تومن جور كنه بلكه ي ماشين بخريم 

گفتم که برای تمام زندگیش گفتم 

یه آدم مریض که با تاپیکای چرت و پرتش مغز و احساس بقیه رو به کار میگیره چه میفهمه این حرفارو

دور از تو بادا اهرمن...💚🤍❤️ هوا گرگ و میش.. نسیم خنک..صدای اذان صبح... یه جون تازه و یه روح تازه..😁💖 (هنوووزم چایی با دانمارکی خیلی میچسبهههه😂😋) ... اتفاق میفته رفیق...شاید دیرتر شاید دورتر...زمانیکه صدای قهقه ت خط بطلان میکشه بر تموم غمهاییکه کنج دلت جا گرفتن تا یاداور روزهایی باشن که هرچند سیاه هرچند تلخ اما گذشتن..طاقت بیار و ببین اون اینده ای رو که حق توئه..خدا هواتو داره خدا هوامونو داره دلسرد نشو از های و هوی گذرای باد..اتفاق میفته رفیق..❤️ 

هي گفتم زندگي دوتامونه،جيب من و اون نداره ،١٠تومن پول جمع كردم كه اونم با وأم و ازين و اون قرض گرفتن ...

کمک مالی زن تو زندگی مردارو پررو میکنه، هر مردی جنبه شو نداره

بابام مرد با ابرو و اروميه،نميخواد زندگيم تــو جووني خراب شه،حتي موقع ازدواج درباره هيچي نظر نداد ،گ ...

یه زن عمو دارم،عصبانی که میشه چون میدونه مادربزرگم و خانواده پدرم خیلی از ابروشون مینرسن و داد بیداد نمیکنن شروع میکنه به نعره کشیدن،اوناهم از ترس ابروشون هیچی نمیگن و جواب نمیدن،این خیلی قلدر شده بود،گذشت تا من بزرگ.شدم،سر دیگ نذری شروع کرد عربده کشیدن،منم شروع کردم جواب دادن داد زدن،به بقیه هم گفتم یبار تو روش وایسین لال میشه،کم کمبقیه هم جوابشو دادن و...الان ارومه،اعتراضیم داشته باشه اروم میگه،مثل سگم از من میتریه،25سال بزرگتره تازه

یه زن عمو دارم،عصبانی که میشه چون میدونه مادربزرگم و خانواده پدرم خیلی از ابروشون مینرسن و داد بیداد ...

ازيناس كه اگه چيزي بهش بگن خانوادم ميخواد سر من همشو خالي كنه 

همش ميگه حرف من باشه هرچي من ميگم باشه 

ببین عزیزم معلومه تو هم قصد جدایی نداری، این چیزا با دردودل درست نمیشه، از یه مشاور کمک بگیر

کمک مالی زن تو زندگی مردارو پررو میکنه، هر مردی جنبه شو نداره

واقعا ،اخه كي مياد انقلبت همه چيش بسازه؟ كي ميره رستوران زنش حساب ميكنه؟كي ميخواد بره در مغازه به زنش ميگه كارتت و بده؟

نه فدات شم تو تایپیکاش سر بزن، هر دقیقه با یکی بوده، مشخصه که از چه شخصیتی برخوردارن

😐