2777
2789
من سن پایین با شوهرم اشنا شدم ۱۸ سالم بود تازه ترم یک دانشگاه بودم ازهمین ترسیدم ک نکنه اشتباه ک ...

من هم مثل شما همون ترم اول آشنا شدم

و همون موقع هم ازدواج كردم

الان كه فكرش رو ميكنم خيلي عجولانه و ناپخته رفتار كردم

فقط شانس بزرگ زندگيم اين بود كه همسرم يه مرد كامل با ويژگي هاي مثبت اخلاقي زيادي بود و درست تربيت شده بود

و اينطوري شد كه هرگز من رو از تصميمم پشيمون نكرده

اما در كل به كسي پيشنهاد نميكنم تو اين سن و با شناخت محدود ازدواج كنه 

من معلم هستم، درد فهمیدن و فهماندن و مفهوم شدن همگی مال من است. 
نه خب چرا بریزن سرت این نشانه کامل شدن عقله دیگه.

والا اینجا آدم هرچی بگه یسری میان میریزن سرت میگن نه ما که اینجوری نبودیم از همون ۱۲ سالگی عاقل بودیم

به هرچه فکر کنید آن را به زندگی خود جذب خواهید کرد

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ب هر حال باید ازدواج کنی از ازدواج نترس کسی پیدا کن مثل خودت فکر کنه.ولی زودتر ازدواج کن

میدنی مورد زیاد هس ولی هرکدوم تا خودشون نشون میدن میبینی عه اینم از ای زورگوهاس . دعا کن اشتباه نکنم😑

#اهدای عضو_اهدای زندگی من حامی اهدای عضوم    
من تو سنه کم ازدواج کردم خیلی پشیمونم ۱۳ سالم بود  فرض مثال پشیمون باشم ک هستموو بودم چ فایده ...

شماهم باید راه درست را براساس شرایطتون پیش بگیرید

درس بخونید

دنبال کار باشید حتی کار درمنزل

باسلیقه باشید، برای تربیت بچه هاتون و برخوردهاتون کتاب بخونید و ... 

مرکز مشاوره روانشناسی: تهران_ ابتدای خیابان سهروردی جنوبی_ حسام زاده غربی_مرکز مشاوره بهزیستی🌷
مثل من😭😭😭😭منم17سالگی ازدواج کردم.خدارو شکر زندگیم بد نیست ولی خیلی زود بود از اون سن کنایه های م ...

خیالت راحت همسناتم دغدغه خودشون ودارن همچین کیف نمیکنن منم دارم میرم۲۵

میشه یه صلوات بفرسیدبخت خوبی قسمتم‌بشه😢
من هم مثل شما همون ترم اول آشنا شدم و همون موقع هم ازدواج كردم الان كه فكرش رو ميكنم خيلي عجولانه ...

من اول اشنا شدم ولی سالها بعد ازدواج کردیم

چون خانوادم توو سن کم راصی به ازدواج نبودن

و من خودمم نمیخواستم ازدواج کنم 

چون معتقدم ادم باید با شناخت کامل وارد زندگی شه

والا اینجا آدم هرچی بگه یسری میان میریزن سرت میگن نه ما که اینجوری نبودیم از همون ۱۲ سالگی عاقل بودی ...

یکیشون میگفت ما خوشگل بودیم رو هوا مارو زدن به ما گفت دهه شصتیای ترشیده 🤣

والا ما هم از ۱۷ سالگی خواستگار داشتیم مامانمون راه نمیداد

مرکز مشاوره روانشناسی: تهران_ ابتدای خیابان سهروردی جنوبی_ حسام زاده غربی_مرکز مشاوره بهزیستی🌷

من درسته زندگیم الان خوبه

ولی هیچوقت پدر و مادرمو نمیبخشم که 15 سالگی شوهرم دادن

15 سنی نیست که بخوای ازدواج کنی و نیش و کنایه و دعوای اقوام شوهر بشنوی و....... 

دخار 15 ساله بچه س، چه میفهمه شوهر چیه😔

اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم 
عاشقتم درصدهای ازدواج زیر ۱۸ سال را تو کشورهای مختلف بببینید، توی کشورهای چاد و نیجر و افغانستان و ...

😂❣🙏

تو ایران چطور؟؟؟

قرن بیست و یک برای بقیه کشورهاست، ما نهایتا سال دوم هجرت باشیم     
دليلشو ميشه بگي عزيزم

برای اینکه باید میشناختمش بعد عقد میکردم, سنم 20 بود الان ک 4 ساله گذشته میفهمم چ خریتی کردم... چشم بسته جواب مثبت دادم. هیچ مجردی تا طرفو کامل نشناخته ازدواج نکنه بهتره... شوهرم ادم خسیس. دست به فحش داره دست به زن داره. زورگو... نفقه نمیده میگه خودت سرکار میری دیگه . هیچی برام نمیخره... فقط مرغو نون و میوه... همین دیگ . تو خوابگاه با دوستام زندگی میکرذم بهتر بود

اگر آسان بود همه می توانستند انجامش دهند❤
😂❣🙏 تو ایران چطور؟؟؟

درصدشو تو ایران نمیدونم چندوقت پیش صدای امریکا داشت نشون میداد