2777
2789

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

واااااي من خودم ١٢ سالگي شوهر كردم الان دهمي رو باردارم خيللي خوشبختم حسووود خاان درسمم كه گذاشتم ...

من 6سالگی عروس شدم الان7تا دکترا دارم و 16تا بچه زندگیمم عااالیه تازه شوهرمم 20سال ازم بزرگتر بود خیلی فهمیده اس پدوفیلم نیست

« فقد ملئت بطونکم من الحرام و طبع علی قلوبکم شکم‌هایتان از حرام پر شده و بر قلب‌هایتان مُهر خورده است.»  امام حسین علیه السلام

انتخاب اشتباه تو هر سنی ممکنه اتفاق بیفته 

آگه با عقلت تصمیم گرفته باشی چرا پشیمون بشی؟؟؟؟ 

با تاپیک بامداد خمار جلو میرم. گروه آبی رو با کمک آسنات جونم😍 پشت سرگذاشتم. قدم 173.وزن قبل 87.وزن حالا 77. هدف اول 75. هدف دوم 71. الان ک توی گروه سبزم وزنم شده 70 کیلو. هدف سوم 67. هدف چهارم 66 و تثبیت. جووووونانرژی چی بالاتر از این که شوهرم با دیدنم مدام میگه اوفففف چقدر تغییر کردی؟ 🥰یا این ک میتونم با خیال راحت لباس برای خودم سفارش بدم چون سایزم تا حدودی استاندارد شده😍
مبارک باشه من ۱۶ ساله هستم سیزده سالگی عقد کردم و بعد عروسی الانم سه تا بچه دارم دکترام رو هم خو ...

ايييش منمممم 

قبل ازدواااج چيز بودم وايسا فكر كنم 

اهان تيز هوشان درس ميخوندممم بعدشم دكتر شده بودمممم 

دیدین خدا بالاخره بغلمو با دستاش پر کرد؟                         امضای قبلیم: خدایامیشه بغلمو با  دستات پر  کنی؟ آخه  مامانم میگه: دستای خدا به لطافت نوزاد تازه  متولد  شدس❤ 

دروغگو من شوهر کردم ستا بچم دارم خوشبختم 😁

من علاوه بر شوهر و سه تا بچه ، رئیس سازمان فضایی ناسا هم هستم تو خونه همسرم مدرکمو گرفتم. دو تا کارخونه هم دارم  

تبسمی اگرم رو دهد ز عیش ندانی، که گاهی آدمی از کثرت ملال بخندد ...
چرا میترسی.باید ازدواج کنی وقتی ب خودتون پیاید ک دیگ برا ازدواج ایدالتون دیر شد

میترسم انتخاب اشتباه کنم و یا خیلی محدود شم چون خودم دوس دارم مستقل باشم 

#اهدای عضو_اهدای زندگی من حامی اهدای عضوم    
من 6سالگی عروس شدم الان7تا دکترا دارم و 16تا بچه زندگیمم عااالیه تازه شوهرمم 20سال ازم بزرگتر بود خی ...

اين خووب بود😂😂😂😂😂😂

واي معلومه كه پدوفيل نيستتتت 

بچه دوست داشت ترجيح داد زنشم بچه باشه ديگه اه

دیدین خدا بالاخره بغلمو با دستاش پر کرد؟                         امضای قبلیم: خدایامیشه بغلمو با  دستات پر  کنی؟ آخه  مامانم میگه: دستای خدا به لطافت نوزاد تازه  متولد  شدس❤ 

چن سالت بود ازدواج کردی؟ الان چن سالته؟

من راستش مجردي ب ي اقايي علاقه مند بودم و قصدم ازدواج بود. ...ولي خب خانوادم خيلي تحت فشار ميذاشتنم ک رابطمو تموم کنم. ...منم بخاطر اينکه با اون اقا تموم کنم ب اولين خواستکارم جواب مثبت دادم....و الان با گذشت6سال همش تو فکر اون اقام ک کاش يکم مقاومت ميکردمو انقدر زود جا نميزدم تا بهم برسيم....الانم يه بچه 6ماهه دارم ...شوهرمم فوق العاده بي احساسه....و23سالمخ

من 18ازدواج کردم الانم 23سالمه کلا معیارام تعغیر کرده تازه چشمام باز شده تازه فهمیدم چی میخوام از زندگی ، لعنت به ازدواج توی سن پایین ،بزرگترین خریته بشریته 

لطفاً برای خوشبختی بچه هام یه صلوات بفرستید 😘
مبارک باشه من ۱۶ ساله هستم سیزده سالگی عقد کردم و بعد عروسی الانم سه تا بچه دارم دکترام رو هم خو ...

عاشقتم

درصدهای ازدواج زیر ۱۸ سال را تو کشورهای مختلف بببینید، توی کشورهای چاد و نیجر و افغانستان و .... بالای ۶۰ درصده و توی سوئد و امریکا ۱۶ درصده 

مرکز مشاوره روانشناسی: تهران_ ابتدای خیابان سهروردی جنوبی_ حسام زاده غربی_مرکز مشاوره بهزیستی🌷