2777
2789
ی سربرو مدرسه راهنماییها دبیرستانم ن راهنمایی فقط یه سوال درمورد زندگی زناشویی بپرس متوجه میشی ک بچ ...

مشکلتون اینجاست که فکر میکنید همین که دختر به بلوغ جنسی رسید وقت شوهرشه

متاسفم👎

قرن بیست و یک برای بقیه کشورهاست، ما نهایتا سال دوم هجرت باشیم     

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ی سربرو مدرسه راهنماییها دبیرستانم ن راهنمایی فقط یه سوال درمورد زندگی زناشویی بپرس متوجه میشی ک بچ ...

بله خودمم بچه همین نسلم میدونم دوستام چجور بودن  اشتیاق برای تشکیل خانواده و دوست پسر داشتن شوق و ذوق برای بچه دار شدن  و شوهر داری همه چیزززز هم در مورد رابطه جنسی بلدن ولی همش تخیلاته بچگانه ست صررفا چیزاییه که ارزوشو دارن چیزایی که تو زندگی واقعی اتفاق نمیوفته تخیلات رمان گونه ست.اگه درک و فهم شما از زندگی مشترک صرفا تو دونستن مسائل جنسی خلاصه میشه من دیگه حرفی ندارم...

من با کنار گذاشتن راحت ترم تا با کنار اومدن ؛)
 مشکلتون اینجاست که فکر میکنید همین که دختر به بلوغ جنسی رسید وقت شوهرشه متاسفم👎

فقط بلوغ جنسی نیست بلوغ فکریشونم بالاس اینومن تودختراس سن راهنمایی اطرافم میبینم

منم باازدواج سن پایین موافق نیستم ولی الان دخترا ازیه زن بیشترمیدونن و کارایی انجام میدن ک اگه زودازدواج کنن خیلی بهتره 

یه زمانی تاجون داشتم بحث میکردم اماالان فقط ول میکنمومیرم نمیدونم پیرشدم یاعاقل یاهردو  
منم گرفتم   منظورمن اینکه  استفاده اون اصطلاح اینجا اشتباست  اونو برای مواردی ...

بنظرم هر ازدواجیقبل از بلوغ عقلی و عاطفی کودک همسریه صرف نظر از اینکه اون ادم تو‌کدوم رده سنی جابگیره

« فقد ملئت بطونکم من الحرام و طبع علی قلوبکم شکم‌هایتان از حرام پر شده و بر قلب‌هایتان مُهر خورده است.»  امام حسین علیه السلام
فقط بلوغ جنسی نیست بلوغ فکریشونم بالاس اینومن تودختراس سن راهنمایی اطرافم میبینم منم باازدواج سن پا ...

به شنیدن این جمله که "بیشتر از سنشون میفهمن" دیگه عادت کردیم

قرن بیست و یک برای بقیه کشورهاست، ما نهایتا سال دوم هجرت باشیم     

سخت ترین انتخاب زندگیم بود، اما اشتباه نه.

منم از ۲۰ سالگی خواستگار داشتم و در مسیر ازدواج ، ۲۴ سالگی ازدواج کردم.

قبل از ۲۰ واقعا پتانسیل ازدواج با یک طلبه رو داشتم ، اما بعدش تعدیل شد نظراتم.

هر چندم انتخابم بر طبق آرزوهام بود ، ولی خوب چون سنم بالا بود ، پخته عمل کردم و ملاک های واقعی رو دخیل کردم.

ولی قبول دارم سن ، ملاک ها رو تغییر میده.

مخصوصا اونایی که توی این بازه ، چندین مرحله ، مثل دانشگاه و کار و ..... رو طی میکنن.

دلت به ره قوی دار ، رسیده وقت ایثار