2777
2789
عنوان

چقد طول میکشه بخیه های زایمان طبیعی خوب بشن

| مشاهده متن کامل بحث + 198 بازدید | 34 پست

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

ممنون عزیزمآره سشوار که میکشم خیلی آروم میشمدراز کشیدنی زیاد نمیتونم شیرش بدم نشسته راحت ترم وگرن ک ...

پماد ترمیم بخیه بخر

دو هفته الی ۲۰ روز طول میکشه

خدا کنه سلام واقعا ۷۰ تا ثواب داشته باشه خیلی روش حساب کردم در واقع تنها توشه ی آخرتمه 😁

ممنون عزیزمآره سشوار که میکشم خیلی آروم میشمدراز کشیدنی زیاد نمیتونم شیرش بدم نشسته راحت ترم وگرن ک ...

تا ده روز دو هفته کم کم خوب میشه. عجله نکن.  

بابخیه ها وَر نرو. فقط اروم عسل بزن بهشون. بانوک انگشتت خیلی اروم بکش. 

اصلی‌ترین نقش یک زن از نظر اسلام همین نقش خانه‌داری است منتها مهم این است که خانه‌داری به معنای خانه‌نشینی نیست. بعضی اینها را با هم اشتباه میکنند؛ وقتی میگوییم خانه‌داری، خیال میکنند میگوییم داخل خانه بنشینید، هیچ کار نکنید، هیچ وظیفه‌ای انجام ندهید، تدریس نکنید، مجاهدت نکنید، کار اجتماعی نکنید، فعّالیّتهای سیاسی نکنید؛ معنای خانه‌داری این نیست. خانه‌داری یعنی خانه را داشته باشید؛ در کنار داشتن خانه، هر کار دیگری که از عهده‌ی شما برمی‌آید و میل به آن و شوق به آن را دارید میتوانید انجام بدهید؛ منتها همه در ذیل خانه‌داری است. دیدار رهبر انقلاب با اقشار مختلف بانوان. 14دی1401

تا ده روز دو هفته کم کم خوب میشه. عجله نکن. بابخیه ها وَر نرو. فقط اروم عسل بزن بهشون. بانوک انگشتت ...

اصلا میترسم دست بزنم ور رفتن ک جای خود داره😄

عسل دارم به اسم طبیعی هم بهم دادن،ولی میترسم بزنم بدتر عفونت کنه

و سخت ترین قسمت بخیه برام اینه ک نمیتونم بشینم

و موقع پا شدن درد دارم

کی بشه راااحت بشینم بچموبغل کنم

اصلا میترسم دست بزنم ور رفتن ک جای خود داره😄عسل دارم به اسم طبیعی هم بهم دادن،ولی میترسم بزنم بدتر ...

نه بابا نترس. 

من با عسل خیلی خیلی بهتر شدم و نه ترسیدم نه عفونت کردم. 

میگذره، زود هم میگذره. الان فقط استراحت کن. به وقتش فندق رو هم بغل میکنی. 

اصلی‌ترین نقش یک زن از نظر اسلام همین نقش خانه‌داری است منتها مهم این است که خانه‌داری به معنای خانه‌نشینی نیست. بعضی اینها را با هم اشتباه میکنند؛ وقتی میگوییم خانه‌داری، خیال میکنند میگوییم داخل خانه بنشینید، هیچ کار نکنید، هیچ وظیفه‌ای انجام ندهید، تدریس نکنید، مجاهدت نکنید، کار اجتماعی نکنید، فعّالیّتهای سیاسی نکنید؛ معنای خانه‌داری این نیست. خانه‌داری یعنی خانه را داشته باشید؛ در کنار داشتن خانه، هر کار دیگری که از عهده‌ی شما برمی‌آید و میل به آن و شوق به آن را دارید میتوانید انجام بدهید؛ منتها همه در ذیل خانه‌داری است. دیدار رهبر انقلاب با اقشار مختلف بانوان. 14دی1401

زایمان طبیعی رو تجربه کردی اگه بازم بخواب بچه بیاری بازم انتخاب میکنی؟ میخوام ببینم راضی بودی یا نه

ببین خیلی تجربه عجیبی بود

برای من یکم زودتر از موعد اتفاق افتاد و اونقدر خودمو آماده نکرده بودم براش

فکر میکردم حداقل ۴۰ هفته بمونم وحالاحالاهادارم،ولی ۳۸ هفته بدون هیچ دردی یهو کیسه آبم پاره شد،و خیلی شوکه بودم فکر نمیکردم انقد سریع وقتش بشه

من از ساعت ۶ صبح تا تقریبا ۱۲ که زایمان کردم درد کشیدم،دردشم جوری بود که هربار انگار داشتم میمردم،و آخراش واقعا داشتم از حال میرفتم و دنیا جلوی چشمام سیاهی میرفت،همچیو تار میدیدم،و از اون سخت تر معاینه بود،لرز میگرفتم موقع معاینه

توی درد میگفتم باخودم ،فقط من از این در بیام بیرون به همه میگم طبیعی زایمان نکنین 

ولی بچم که اومد روی سینم انگار دنیا برام یجور دیگه شد،وقتی اولین بار صدای گریه هاشو شنیدم و دیدمش،از همون لحضه دنیام به دو قسمت قبل اومدنش و بعد اومدنش تبدیل شد

جوری که وقتی داشتن بخیه ام میکردن من هیچی نمی‌فهمیدم از بس نگاهم رو بچم بود

و بعد زایمان دردام بشدت کم شد،جوری که یکم بعدش، خودم پا شدم رفتم سرویس و لباسمو عوض کردم و رفتم پیش بچم

درد داشتم جای بخیه هام ولی میتونستم کارامو بکنم،درحالی که تو سزارین خب فک کنم بهبودی بیشتر طول بکشه

درکل،اگه آستانه تحمل دردت خوبه و حاضری چند ساعتی درد شدید رو تحمل کنی وتلاش کنی،ولی بعدش نسبتا راحت باشی،طبیعی خیلی خوبه

ولی اگه ترسو هستی و آستانه تحمل دردت پایینه،نمیخای حین زایمان درد بکشی ولی حاضری بعدش اذیت بشی،خب سزارین خوبه

منم اگه باز زایمان کنم احتمالا همین طبیعی رو انتخاب کنم

نه بابا نترس. من با عسل خیلی خیلی بهتر شدم و نه ترسیدم نه عفونت کردم. میگذره، زود هم میگذره. الان فق ...

مممنونم عزیزم

شما که تجربه داری،راجب بچه داری و کلا راجب مراقبت از خودم بعد زایمان،کلا چیا رو رعایت کنم؟

کی خستگی‌های بچه داری و شب بیداری ها کمتر میشه؟

به بچه شیر کمکی هم دادین؟

ببین خیلی تجربه عجیبی بودبرای من یکم زودتر از موعد اتفاق افتاد و اونقدر خودمو آماده نکرده بودم براشف ...

چقدر قشنگ توضیح دادی یه لحظه حس کردم خودم زایمان کردم اینقدر خوب تصویر سازی کردی برام مرسی 

خدا خیرت بده به نظرم یه بار تاپیک تجربتو بزار شاید به درد کسی خورد 

بازم ممنونم ازت خیر بچه و زندگیتون ببینی

چقدر قشنگ توضیح دادی یه لحظه حس کردم خودم زایمان کردم اینقدر خوب تصویر سازی کردی برام مرسی خدا خیرت ...

ممنون از دعای خیرت عزیزدلم سلامت باشی برام دعا کن این چالش هایی که تو زندگیم دارم رو بتونم به سلامت طی کنم

فداتشم اگه بازم سوالی داشتی بپرس من یکم خلاصه اش کردم که طولانی نشه ولی هر سوالی داشتی بپرس

ممنون از دعای خیرت عزیزدلم سلامت باشی برام دعا کن این چالش هایی که تو زندگیم دارم رو بتونم به سلامت ...

ایشالله هرچی صلاحه اول برات اتفاق بیافته و هرروز دلت شاد و لبت خندون تر بشه 

راستش هنوز به مرحله بارداری نرسیدم ولی اگه دوست داشتید درخواست بدم تو خصوصی گاهی در ارتباط باشیم حرف چیزی بود بزنیم و بپرسیم