2777
2789

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

مثل من😭😭😭😭منم17سالگی ازدواج کردم.خدارو شکر زندگیم بد نیست ولی خیلی زود بود از اون سن کنایه های مادرشوهر شنیدن وبعضی وقت ها ناراحتی های زندگی الانم 25سالمه ودوتا بچه دارم که همسن های خودم هنوز مجردن وعشق وکیف دنیا رو میبرن.

من اونموقع که دبیرستان بودم با یک پسره دوست بودم.انقد دوسش داشتم که همه عقل و چشم کور شده بود.پدرش معتاد بود و واقعا از نطر سطح اجتماعی ب ما نمیخوردن.بعدها فهمیدم که گولم زده بود و منو واسه خونوادمو موقعیتم میخواس.اونموقع خر شده بودمو میخواستم باش ازدواج کنم ولی دختر پررویی نبودم که بخوام توو روی خونواده م هم وایستم.خلاصه که مادرجان یک سیلی زد بم و منم به خودم اومدم.گذشت و گذشت و اون ادم رو فراموش کردم.خدارو شکر میکنم و هرروز دست مادرمو میبوسم بخاطر اون اتفاق.چون اون آقا الان معتاد شده و وضع درستی نداره.

واااااي من خودم ١٢ سالگي شوهر كردم الان دهمي رو باردارم خيللي خوشبختم حسووود خاان درسمم كه گذاشتم ...

مبارک باشه

من ۱۶ ساله هستم

سیزده سالگی عقد کردم و بعد عروسی

الانم سه تا بچه دارم

دکترام رو هم خونه شوهر گرفتم و الان تو سازمان انرژی اتمی مشغول به کارم  

قرن بیست و یک برای بقیه کشورهاست، ما نهایتا سال دوم هجرت باشیم     
اینکه میگن ملاک های ما از ازدواج از سنین 25 به بالا تغییر میکنه راسته؟

برا من که راست بود همش خدا رو شکر میکنم تو سن پایین ازدواج نکردم خیلی ملاکام بچه گانه بود،البته من اینجوری بودم نریزید سرما  

به هرچه فکر کنید آن را به زندگی خود جذب خواهید کرد