2777
2789
عنوان

بچها لطفا کمک کنید...

| مشاهده متن کامل بحث + 250 بازدید | 53 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خیلب ناراحتم دلم براش تنگ شده😐😐😐

نه دلت تنگ نشه،کار خوبی نکرده،باید بیاد معذرت خاهی و از دلت دربیاره

وابستگی و مهرطلبی،دو عاملِ بزرگِ طلاق و بدبختیِ خانواده هایِ ایرانی!
خیلی پشیمونم بخدا...اخه من ب چالش چه...

نه عزیزم تواصلا کار بد واشتباهی نکردی،خاستی حالا یه شوخی کنی ،شوهرت همراهی نکرده،تو پیشقدم نشو فقط.خونوادت چی میگن؟؟؟

خودتو زیاد بهش وابسته نکن،نشون نده چقد وابستشی،سواستفاده میکنه،زیاد خودتو بهش نچسبون تا خودش بیاد بطرفت

نه عزیزم تواصلا کار بد واشتباهی نکردی،خاستی حالا یه شوخی کنی ،شوهرت همراهی نکرده،تو پیشقدم نشو فقط.خ ...

بابام میگه ک کار تو اشتباه بوده اون نمیدونه من چ پیامی فرستادم اخه مادرشوهرم بهش گقت ک دخترت بهش پیام داده و گفته رفتی دختر بازی و از این حرفا ولی بقران اینجوری نگفتم من الان هرچی ب بابام میگم اینو نگفتم باور نمیکنه نمیتونمم پیاممو بهش نشون بدم اگ نشونش بدم یکی باید قانعش کنه ک این فقط برای شوخی بوده

که جان را فرش زیر پای مادر میتوان کرد...
خودتو زیاد بهش وابسته نکن،نشون نده چقد وابستشی،سواستفاده میکنه،زیاد خودتو بهش نچسبون تا خودش بیاد بط ...

همیشه همین کارو کردم ولی الان خیلی دلم شور میزنه

که جان را فرش زیر پای مادر میتوان کرد...