حیف اعصاب و روان قشنگم نیست با توی بی مغز بحث کنم؟خلم من؟ 😂 وقتی داری تیکه تیکه میکنی خودتو از فشار یه باشه بهت میگم و 💩 میشی پس به کامنت من نظر احمقانتو ریپلای نکن🦦👩🦯
الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
بستگی داره چه عطری بخریسایت ریحا دارهمن میس دیور برا تست گرفتم ۵ میل ۲تومن
خوشت اومد ازش؟
من میس دیور داشتم اصلا خوشم نیومد و نتونستم باهاش ارتباط بگیرم
وَالضُّحَی (سوگند به روزِ روشن)وَاللَّیْلِ إِذَا سَجَی(و قسم به شب هنگام آرامش آن)مَا وَدَّعَکَ رَبُّکَ وَمَا قَلَی(که پروردگارت هرگز تورا ترک نکرده و با تو دشمنی ندارد)🩵
حیف اعصاب و روان قشنگم نیست با توی بی مغز بحث کنم؟خلم من؟ 😂 وقتی داری تیکه تیکه میکنی خودتو از فشار یه باشه بهت میگم و 💩 میشی پس به کامنت من نظر احمقانتو ریپلای نکن🦦👩🦯
اسانس چیه میخام بو خوب بدم همیشه ولی پول زیادی ندارم حقوق ده تومن میگیرم چند تومنشم بدم عطر چی میمون ...
برو تو بازارهمه جا هست قوطی های بزرگ داره و معمولا تونمایشگاه های پاییزه و بهار هم میان ، بپرس اسانس میخوای پیدا میکنی جالبه قیمت عطر ها هم با درصد همین اسانس توشه که تغییر میکنه ، اسانس همه عطرهای دنیا هم هست فقط چیزی که دوست داری روپیدا کن بقبه اش حله ، شیرین ترش تلخ بوی تمیری بوی دریا
خوشت اومد ازش؟من میس دیور داشتم اصلا خوشم نیومد و نتونستم باهاش ارتباط بگیرم
اره
سلیقه ایه دیگه
بیشتر لیدی میلیون دوس دارم