2777
2789

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خیلی زیادههه این سوره بعدم من هر چی بخونم خدا نخواد نمیشه ک چرا خودمو خسته کنم😞🤧

عزیزم از تو حرکت از خدا برکت!

من خیلیارو شنیدم حاجت گرفتن برا ازدواج

در انتظار معجزه ی خدا برای مادر شدن..
عزیزم از تو حرکت از خدا برکت! من خیلیارو شنیدم حاجت گرفتن برا ازدواج

قبلا تو نت خونده بودم اگه بنویسی طه رو بعد کاغذو بندازی تو آب بخوری آبو برای ازدواج خوبه حتی آخرش گفته بود اسمشو بنویس نوشتم بعد طرف با یکی دیگ ازدواج کرد☹☹

”با کسی باشید که کِیف کنه از داشتنتون“ همین!

من چله گرفتم ،بنظرت اونم جواب میده؟

ما همین چنروز پیش چله ی سوره ی فتح داشتیم چن مورد خواستگارای عالی برا بچه ها اومد

چله ی یس هم ۵_۶نفر حاجت گرفتن

قبلا تو نت خونده بودم اگه بنویسی طه رو بعد کاغذو بندازی تو آب بخوری آبو برای ازدواج خوبه حتی آخرش گف ...

اینو راستش نمیتونم نظر بدم مطمین نیستم سند معتبر داره یا نه.ولی ختم ها یا چله ها واقعا حاجت دادن.

بعد فک کنم گروهی برکتش هم بیشتره من خودم حسم اینه باز دقیق نمیدونم

ما همین چنروز پیش چله ی سوره ی فتح داشتیم چن مورد خواستگارای عالی برا بچه ها اومد چله ی یس هم ۵_۶نف ...

نه ببخشی منظورم اینه ختم سوره طه،۲۱ روزدرسته بخونی،یاچله هم بگیری جواب میده؟

میشه یه صلوات برابراورده شدن ارزوم بفرستین؟؟🥺😐❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤
اینو راستش نمیتونم نظر بدم مطمین نیستم سند معتبر داره یا نه.ولی ختم ها یا چله ها واقعا حاجت دادن. ب ...

الان شما شروع کردین؟؟

”با کسی باشید که کِیف کنه از داشتنتون“ همین!