2777
2789

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

چون من ۲۵ سالمه خودم اصلا راغب نیستم ازدواج کنم ولی اطرافیان یجوری برخورد میکنن حس میکنم ۱۰ سال عقبم ...

من کلا از اول ازدواجی بودم

بس که عاشق بچع بودم

ازدواج کردم بعد اونهمه ختم و نذر

باز خیلی بیشتر از اون زمان ختم و نذر برا بچه دار شدن..

هعی..

در انتظار معجزه ی خدا برای مادر شدن..
من کلا از اول ازدواجی بودمبس که عاشق بچع بودمازدواج کردم بعد اونهمه ختم و نذرباز خیلی بیشتر از اون ز ...

ان شاءالله که خدا بهت بچه سالم و صالح بده ، فقط بچه داشتن بدرد نمیخوره ، یکی از اقوام ما بعد کلیییییی نذر بچه دار شده بوده ظاهرا الان بچه ش اینقدر از نظر اجتماعی ناسالم ، شرور و بد هست که مامان باباش دعا میکنن خدا بگیردش ازشون 

گاهی باید همه جوانب رو دید ، بنظرم خوشبخت بودن مهمتر از بچه س 

با این حال واست دعا میکنم بچه سالم ، قشنگ و صالح قسمتت بشه همراه خوشبختی و آرامش زیاااد

اسی لینک کجاس چجوری تو ختم شرکت کنم

فراموش میشم مثل شمعی که ذره ذره خاموش میشم از یاد میرم مثل نسیمی اومدم مثل باد میرم واسه روزایی که نیستم میخونم به خدا که دوست داشتم واسه شبایی که نیستم میخونم به خدا که دوست داشتم اگه صدای من از خاطرها رفت آقا نبر از یادم💚