2777
2789

روحی روانی هم اصلا راحت نیست

خدا می گوید نگو بدون آن نمی توانم زندگی کنم ، تو را بدون آن هم زنده نگه می دارم وفصل عوض می شود ، سایه درختانی که سایه می افکنند خشک می شود ، صبر لبریز می شود، یار را که جان و دلت بود غریبه می شود و ذهنت متعجب می شود ، دشمن برمی خیزد و تبدیل به بهترین دوستت می شود ، دنیای غریبی است هر چیزی را که می گویی نمی شود اتفاق می افتد ،می گویی نمی اُفتم ، می افتی ، سقوط می کنی ، عجیب ترینش هم این است می گویی مردم اما زنده می مانی...:)

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اونم راحت نیستا

سالم بودی از نظر جسمی ولی افسردگی داشتی حالت بدتر از الان بود 

وَالضُّحَی (سوگند به روزِ روشن)وَاللَّیْلِ إِذَا سَجَی(و قسم به شب هنگام آرامش آن)مَا وَدَّعَکَ رَبُّکَ وَمَا قَلَی(که پروردگارت هرگز تورا ترک نکرده و با تو دشمنی ندارد)🩵

همچین خواهشی نکن 

که از خدا روزی هزار بار میخوای نابود شی 

کلا مریضی چه روحی چه جسمی هر دوش 

آدم از پا میندازه و فکر نکن روحی سطحش کمتره از جسمی که

خیلی اوقات بدتره 

ز هوشیارانه عالم هر که را دیدم غمی دارد & ای دلا دیوانه شو دیوانگی هم عالمی دارد       تو دعات منو دعا کن    صلواتم‌میخوام😏 دستت درد نکنه😏کسی در مورد رشته حقوق ( وکالت ) میدانه بهم نگه کمکم نکنه خونش مباحه
روحی روانی هم اصلا راحت نیست

بهتر از اینه مطمئنم که بهتر از اینه که بخوای هزارتا کار توی زندگیت انجام بدی و شرایط‌شو هم داشته باشی ولی به خاطر درد نتونی سر پا وایستی، نتونی بشینی خیلی حرفه این خیلی 

بیماری هرچی باشه بده چه جسمی چه روحی دیسک کمر هم درمان داره عمل داره چرا اینقدر ناامیدی

نمی‌خوام عمل کنم

درمانش خیلی زمان بره

درمان و هرچی باشه انجام می‌دم ولی زمان بره

اونم راحت نیستاسالم بودی از نظر جسمی ولی افسردگی داشتی حالت بدتر از الان بود

کاش افسردگی داشتم واقعا... قبلا داشتم توی دوره نوجوونیم و تونستم تحملش کنم ولی طاقت این مشکل و تو زندگیم ندارم خسته شدم