2777
2789
عنوان

بچها لطفا کمک کنید...

| مشاهده متن کامل بحث + 250 بازدید | 53 پست
بابام میگه ک کار تو اشتباه بوده اون نمیدونه من چ پیامی فرستادم اخه مادرشوهرم بهش گقت ک دخترت بهش پیا ...

مادرشوهرت اینا رو از کجاش درآورده؟؟؟🙄🙄🙄چرا به بابات نشون بده،توضیح بده که میخاستی شوخی کنی و اون بگه کجا و توهم بگی قلبت.قشنگ توضیح بده،تو هم عزیزم پیامت خیلی جدی بوده،اونم باور کرده،اما باز شوهرت همچین حقی نداشت

وابستگی و مهرطلبی،دو عاملِ بزرگِ طلاق و بدبختیِ خانواده هایِ ایرانی!
مادرشوهرت اینا رو از کجاش درآورده؟؟؟🙄🙄🙄چرا به بابات نشون بده،توضیح بده که میخاستی شوخی کنی و اون ...

هنوز آشتی نکردیم😐😐😐

که جان را فرش زیر پای مادر میتوان کرد...

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

هنوز آشتی نکردیم😐😐😐

عب نداره ناراحت نباس آشتی میکنین،اما کاش موقع قهر نری خونه پدرت،اونوقت موضوع بزرگ میشه و اشتی سخت.اومد خونه بدون هیچ حرفی،افتاد بجونت و کتک زد واقعا؟؟؟؟

عب نداره ناراحت نباس آشتی میکنین،اما کاش موقع قهر نری خونه پدرت،اونوقت موضوع بزرگ میشه و اشتی سخت.او ...

گفتم چرا جواب پیامو ندادی اونم زد زیر گوشم و ادامه ماجرا

گفتم چرا جواب پیامو ندادی اونم زد زیر گوشم و ادامه ماجرا

حتما قبلش زمینه ای داشتین،حرفی چیزی!!!!!

حتما قبلش زمینه ای داشتین،حرفی چیزی!!!!!

نه اصلا 

تو اوج دوستی بودیم ک از خونه رفت بیرون

مشکلی ک شوهرم داره اینکه پشتش ب خانوادش گرمه

اگ من نباشم با خانوادش سرگرم میشه

نه اصلا  تو اوج دوستی بودیم ک از خونه رفت بیرون مشکلی ک شوهرم داره اینکه پشتش ب خانوادش گرمه ...

اهان،بد برداشت کرده،عب نداره،سعی کن بیشتر بخودت دلبسته و وابستش کنی،نگران نباش درست میشه ان شاالله