امروز همینجور خواستم برای خودم ی چالش درست کنم...ولی بدبخت شدم...شوهرم بیرون بود پیام دادم ک دارم میرم فکر میکردم الان میگه کجا و منم میگم تو قلبت ولی جوابی نداد و اومد خونه ومحکم زد تو گوشم و با کمربند منو زد...
بابام میگه ک کار تو اشتباه بوده اون نمیدونه من چ پیامی فرستادم اخه مادرشوهرم بهش گقت ک دخترت بهش پیا ...
مادرشوهرت اینا رو از کجاش درآورده؟؟؟🙄🙄🙄چرا به بابات نشون بده،توضیح بده که میخاستی شوخی کنی و اون بگه کجا و توهم بگی قلبت.قشنگ توضیح بده،تو هم عزیزم پیامت خیلی جدی بوده،اونم باور کرده،اما باز شوهرت همچین حقی نداشت
وابستگی و مهرطلبی،دو عاملِ بزرگِ طلاق و بدبختیِ خانواده هایِ ایرانی!
الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
عب نداره ناراحت نباس آشتی میکنین،اما کاش موقع قهر نری خونه پدرت،اونوقت موضوع بزرگ میشه و اشتی سخت.اومد خونه بدون هیچ حرفی،افتاد بجونت و کتک زد واقعا؟؟؟؟
وابستگی و مهرطلبی،دو عاملِ بزرگِ طلاق و بدبختیِ خانواده هایِ ایرانی!