سلام من شنبه سایتوتک استفاده کردم ده عدد از همون روز دردم شروع شد با کلی جوشونده اینا خونریزیم ادامه داره لخته ام ازم میاد دردم زیر دلم دارم امروز ک پنج شنبس همچنان ادامه داره ولی من گذاشتم شنبه برم سونو میخاستم از تجربیاتتون استفاده کنم ممکنه جنین نیوفتاده باشه با این همه خونریزی و لخته ؟!!!!
الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
باشه خیلی ممنون فقد اینکه شما قرص خوردی بد رفتی ساکشن یا از اول ساکشن شدی؟
عزیزم میخوام یه سوالی ازتون بپرسم..
آخ شما چرا اینقد زود ب فکر سقط افتادین؟؟؟؟جنین دوست من ۸هفته قلبش تشکیل شد
تاعشقم پشتمه💋💋دنیاتومشتمه✊✊........عزیزم میدونم ک خدا ب این زودی ماروهم مامان وبابا میکنه👦💏👪 دلخوشی ینی::پدرومادر بشی ولذت عشق رو با نگاه کردن ب نینی بچشی😢😢😢
شیش هفته بودم دیگ دکتر چار هفته گفت برو شیش بیا رفتم گفت قلبش نمیزنه من ب دستور دکتر دکتر رفتم جلو ع ...
ینی قلبش تشکیل شده بود بعد ازکار افتاده بود؟؟؟
تاعشقم پشتمه💋💋دنیاتومشتمه✊✊........عزیزم میدونم ک خدا ب این زودی ماروهم مامان وبابا میکنه👦💏👪 دلخوشی ینی::پدرومادر بشی ولذت عشق رو با نگاه کردن ب نینی بچشی😢😢😢
خب عزیزم خیلی ها بودن ک جنینشون بعده ۷هفته قلبش تشکیل شده....زود ب فکر سقط افتادین......ان شاالله بازم ب زودی نینی دار شین