2777
2789
عنوان

سقط جنین

| مشاهده متن کامل بحث + 435 بازدید | 37 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

مرسی عزیزم من نمیدونم خیلی از دوستان میگن باید چیز خاصی ببینی تا متوجه شی جنینه ولی من همش لخته میبی ...

بله باید ببینیش من قرصو یه دونه زیرزبونی یدونه واژینال گذاشتم بعد چهل دقه دردم شرو شد بعد سه ساعت درد اولین چیزی که دفع شد جنین و ساک بود بعد دوباره درد شدید داشتم انگار که جاش زخم باشه سه ساعت بعد دردم بهتر شد بعد دو روز کنجد و اسیاب کردم با هسل دم کردم خوردم دردم گرف دوباره بقایام دفع شد الانم خونریزی ندارم 

منم ده روز پیش سقط کردم عزیزم درد شدید باید بگیری تا دفع شه

درد ک دارم عسل جون همون روز تاشب مردم از درد ولی بدش دردم خوب شد دوباره شروع شد خلاصه همچنان زیر دلم درد میکنه من میگم اگه دفع میشد نباید زیر دلم درد میگرفت درسته ؟!

دخترم نور چشمم پسرم جون دلم😍♥️

بله باید ببینیش من قرصو یه دونه زیرزبونی یدونه واژینال گذاشتم بعد چهل دقه دردم شرو شد بعد سه ساعت در ...

اینم بپرسم شما چند هفته بودی و چی دیدی خانومی

درد ک دارم عسل جون همون روز تاشب مردم از درد ولی بدش دردم خوب شد دوباره شروع شد خلاصه همچنان زیر دلم ...

ببین من ساعت ۱۰ صبح سقط کردم فقطم ساک و جنین رو دیگه بعدش یکم خونریزی داشتم و درد شدید تا ساعت ۱/۵ بعد دردم آروم شد بقایا داشتم شب بیمارستان بستری شدم فقط انقباض داشتم که بخواست خودم مرخص شدم بعد دو روز دوباره با درد وحشتناک دفع کردم و دردم خوب شد خونریزیمم بعد یه هفته قطع شده فقط یکم لکه بینی دارم و امروزم کمر درد دارم 

شنبه میرم سونو بقایا راستش منم بی تجربه ام نمیدونم

اینم بپرسم شما چند هفته بودی و چی دیدی خانومی

من نه هفته بودم تو شش رشدش متوقف شده بود ببین من دفع کردم از حسم متوجه شدم که جنینه چون انگار یه چیزی ازم جدا شد افتاد بله جنینو دیدم هرچند کوچیک بود چون تو پریودیام لخته دیدم این خیلی فرق داشت جفتم دفع کردم ببخشید بازم مشخص بود محصول حاملگیه خیلی یفت و یکپارچه بود

دکتر به من میگفت از مصرف قرص یک هفته گذشت برو برای سونو بقایا اگه بعدش بقایا بود یا دوباره قرص میدن یا اگه خیلیش مونده بود کورتاژ می کنن من تجربه هر دو شو دارم متاسفانه ولی از کورتاز نترس اگه یه وقت لازم شد چون بقایا نباید بمونه و ضررش از کورتاژ بیشتره خدا کمکت کنه

دکتر به من میگفت از مصرف قرص یک هفته گذشت برو برای سونو بقایا اگه بعدش بقایا بود یا دوباره قرص میدن ...

مرسی عزیزم امیدوارم دفع شه نمیدونم قراره تو کورتاژ چیکار کنن !!!😑😑

میتونین بگین دقیقن ساکشن چه طوریه مثل کورتاژه ؟!

عزيزم من يه تاپيك كامل دارم راجع به تك تك قسمتاي ساكشن توضيح دادم 

عنوان تاپيكم هست تجربه سقط با ساكشن

بخون بازم سوالي بود بپرسيد

هرگز زنداني گذشته ات نباش، آن فقط يك درس بود نه حبس ابد...
عزيزم من يه تاپيك كامل دارم راجع به تك تك قسمتاي ساكشن توضيح دادم  عنوان تاپيكم هست تجربه سقط ...

باشه خیلی ممنون فقد اینکه شما قرص خوردی بد رفتی ساکشن یا از اول ساکشن شدی؟