2777
2789

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

بازرس 

کل خیابونها دوربین دارن چطور میخای ثابت کنی کی را مقصر کنی که دیه بگیری  بعدم بفهمن حداقل دوسالزندان داری سابقه ام کلاهبرداری میشه و هیچ وقت پاک نمیشه

تو با خدای خود انداز کار و دلخوشدار که رحم اگر نکند مدعی خدا بکند
😳😳😳 الان شما يا مامور و بازرس فاسدي چراغ سبز دادي يا اشناي مامور خراب و فاسد اين چه حرفيه ...

نه گلم هیچکدوم نیستم ولی خب بنا به دلایلی اطلاعاتم زیاده تو این زمینه

اینی هم که گفتم راه حل ساده ی این سواله ولی چون(بخاطر همون اطلاعات زیادم)میدونم اسی از عهده ش برنمیاد گفتم وگرنه...

اگر میخواستم چراغ سبز یا چیزای دیگه ای که شما گفتی باشم یه راههایی میتونم به اسی یاد بدم که تا قیام قیامت به فکرش نمیرسه

خودمم بنا به موقعیتهایی که توش قرار گرفتم یاد گرفتم نه اینکه دنبالش باشم

اسی هم یه چیزی پرونده راه به جایی نمیبره خیالت راحت

دست تورا بریدند،دست دادن در جهان ممنوع شد
بازرس 

پول حروم😐

سبک زندگی خودت را داشته باش و از متفاوت بودن نترس و حتی اگرنتیجه اش تنهایی بود، بدان که تنهایی، بهتر از بودن در میان کسانی ست که تورا درصورتی دوست دارند که مانند آنها رفتارکنی.
ماشین ندارم

بعد از تصادف بالاخره برای درمان جراحت باید بری بیمارستان ، تو بیمارستان هم تا کروکی پلیس از تصادف رو تحویل ندی تموم هزینه های بیمارستان که خیلی هم سنگین هست گردن خودته . الکی برای خودت هزینه نتراش

آنچه تورا خوش تر است راه به آنم بده  
اسی نمیتونی کاری‌کنی..چون پزشک قانونی شهربازی نیست و مو رو از ماست میکشه بیرون و حداقلش دوتا شاهد می ...

این استارتر زیاد فیلم میبینه 

دیشب هم لابد چارراه استانبول رو دیده

پزشک عمومی هستم👩‍⚕️سوالی داریداگه علمش رو داشته باشم،  پاسخگو هستم
نه گلم هیچکدوم نیستم ولی خب بنا به دلایلی اطلاعاتم زیاده تو این زمینه اینی هم که گفتم راه حل ساده ی ...

این جور پرونده ها کمسیون میرن،،،، کار با یه مامور فاسد ندارن،، پزشک قانونی می‌فرسته کمسیون 

هر ساختگی مفهمومش‌جرم کردن نیس بهتره قضاوت نکنی و بزاری توضیح بده مشکلش چیه.چرا عادت دارید از کاه کو ...

عزیزم کار ایشون از قضاوت گذشته .آدم هر مشکلی هم که داشته باشه نباید دزدی و تکدی گری کنه .واقعا نی نی سایت سرزمین عجایب هست 

دخترای گلم ۱۳ ساله که ازدواج کردم وعروس یه مادرشوهر مهربونم خودم ۴۰ ساله هستم