2777
2789
عزیزم کار ایشون از قضاوت گذشته .آدم هر مشکلی هم که داشته باشه نباید دزدی و تکدی گری کنه .واقعا نی نی ...

همه تاپیکاش راجع ب تصادف ساختگیه😐عقل که نباشه جون در عذابه

به عکس پروفایلم گیر نده  استارتر عزیزی که نظر ما رو میخونی یه لایکی یه کامنتی بفهمیم خوندی بابا  

یعنی اول صبی تنها چیزی که میتونست کلا خواب رو از سرم بپرونه و در تعجب و هنگ فقط بخونم همین تاپیک بود . فک میکردم مادر شوهرم ادم عجیبیه باید بگم بادبانها را بکشید به عقب برمیگردیممممممم

خدایا خودت نجاتم بده 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

نه گلم هیچکدوم نیستم ولی خب بنا به دلایلی اطلاعاتم زیاده تو این زمینه اینی هم که گفتم راه حل ساده ی ...

عزيز من

شما اصلا شياد قبول

البته احتمالا خودت ميگي زرنگ باشه بازم قبول

شايد  با كف خواني و زرنگي دونستي استارتر نميتونه رشوه بده اما راه حلرو داري تو فضاي عمومي ميزاري مگه فقط استارتر ميخونه

اينكه با افتخار ميگي كلي راه بلدي وختماااا ادم سالمي هستي استفاده نميكني هم فبول

اما با گفتن اين حرف ديگران رو به فكر ميبري كه اين راهها چي ان برم پيدا كنم

همه هم زرنگ نيستن كه پيدا كنن اينم قبول اما يه نفر كه ممكنه بتونه اونوقت بازم ميگي به من چه خودش اختيار داشت

بچه ها بزارید ی چیزی براتون تعریف کنم

سبک زندگی خودت را داشته باش و از متفاوت بودن نترس و حتی اگرنتیجه اش تنهایی بود، بدان که تنهایی، بهتر از بودن در میان کسانی ست که تورا درصورتی دوست دارند که مانند آنها رفتارکنی.
اگرم راه دیگه ای باشه من بی خبرم

برات دعا میکنم یه راه بهتر و سالم تر و انسانی تر پیدا کنی دوستم . خدا بهت کک کنه مشکلاتت حل بشه

غرض رنجیدن ما بود از این دنیا که حاصل شد 😪

چهار ماهه پیش با ابجیمو بچه هامون رفتیم رستوران غذا بخوریم بعد پسرم زودتربهنونه دلستر گرفت رفتم براش اوردم  البته درنهایت اون نوشابه منو گرفت من دلسترشو خوردم موقع حساب کردن دلستر رو تو قید نکردن بعد کرفتیم بیرون من ب فاکتور نگا کردم متوجه شدم ولی نمیدونم چی بود ک زورم اومد برگردم حساب کنم 

اقا شاید باورتون نشه شبش حالم بدشد سرگیجه هر چی ظهرش خوردم بالا اوردم 

همون جا ب خدا گفتم حتی ی روز از عمرم باقی باشه میرم حساب میکنم 

نمیدونم این کله گنده ها چطور پول حروم از گلوشون پایین میره من ک شبش پس دادم

سبک زندگی خودت را داشته باش و از متفاوت بودن نترس و حتی اگرنتیجه اش تنهایی بود، بدان که تنهایی، بهتر از بودن در میان کسانی ست که تورا درصورتی دوست دارند که مانند آنها رفتارکنی.

ی خانم دیروز یهو پرید جلو ماشین ..کم مونده بود بهش بزنیم ینی ب مو بند بودااا...تازه طلبکارم بود شدید ک شما میخواستین منو له کنین..نکنه تویی میخوای انتقام بگیری کلک؟🤔 اگه تویی ینییییی خاااک😅🖐

هیچ وقت گول ظاهر دیگران رو نخورید..ی نفر گول ظاهر منو خورد من الان دیگه گول ظاهر ندارم 😆😆
چرا دیر بیت المال دیه پرداخت میشه محض اطلاع

نخیرم از کجا بدونن تصادف کرده باید راننده باشه

دلیل اینکه این اسم و پروفایل رو گذاشتم شخصیه میشه هی نپرسین چرا این اسمو گذاشتی😒😒😒
عزيز من شما اصلا شياد قبول البته احتمالا خودت ميگي زرنگ باشه بازم قبول شايد  با كف خواني و ز ...

حق با شماست

ولی پول و پارتی و زیرمیزی تو مملکت ما چیزی نیس که با گفتن من جرقه تو ذهن کسی بشه.

جزو اولین راه چاره ایه که به ذهن کوچیک تا بزرگ میرسه

اینم ک میگم طرف نمیتونه،از رو کف بینی و پیشگویی و فلان نیست(که اولا تیکه شما خیلی بی ادبانه بود دوما من ترغیب شدم برای حل مشکلم برم پیش کف بین گناهش پای شماست)واقعا نمیتونه

دست تورا بریدند،دست دادن در جهان ممنوع شد

دوستان عزیز این استارتر واقعا مشکل اعصاب و روان داره اصلا جویش نگیرید تاپیک درمون گرفتن دیگه‌از تصادف ساختگی و دلتنگیه عشقشه!!!! ۳تا بچه داره اما هنوز دنبل عشق مجردیشه 

دنبال عمل واسه برداشتن چربی شکمشه 

تازه خودش هم گفته بیمه تکمیلی داره!!!!

@اکول @تذال @ماماقندی @مامان_دوفرشته3  

پزشک عمومی هستم👩‍⚕️سوالی داریداگه علمش رو داشته باشم،  پاسخگو هستم