2777
2789
عنوان

لحظه ای هم برای خودم (تمرینات خویشتن دوستی)

| مشاهده متن کامل بحث + 159068 بازدید | 22986 پست
بخدا از ظهر اعصابم خورد شد اینقدر خودمو سرزنش کردم هر وقت این حالت پیش اومد این کار ی که میگم رو ان ...

توی چت همینطوری کلا منظور بد برداشت میشع 

وگرنه ک شما همه گوید تا میتونید شوخی کنید😄😄

راست میگی ها کاش منم می‌آوردم برا پسرم اینجام اینا هی با حرفاشون اعصابم رو خورد میکنن چرا ضعیفه؟ چرا ...

از دست حرفای مردم🤧

هرسقوطی پایان‌کار نیست... باران‌را ببین،سقوطش زیباترین‌آغاز است🦋

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

دیوانه و حیران من بود اون لحظه 😍😍😍😄😄😄😆😆😆

😂😂😂مجنون و دیوانه

من‌هروقت مثلا فک‌میکنم‌یه اتفاقی شاید افتاده باشه

همش‌میگم چیزی ک‌نشد؟ مطمئنی؟ اگه شده برم‌قرص بخورم.

یکم‌بیشتر فک‌کن🤣🤣🤣🤣ینی‌آصی(آسی) میشه از دستم😂😂😂میگه زن‌غلط کردم‌بگیر بخواب

😄😄😄😄😄آزی چخبرا از خودت چند وقته انقد سرم شلوغ بود تو واتم بهم پیام ندادیدم🥹عشقای خاله خوبن

قربونت خوبن خوشگلم، منم سلامتی

درگیر درس و‌مشق بچها، تا بخودم میام‌میبینم‌شب شده باید بخوابیم😂😂😂

۴دقیقه دیگه باید برم‌بچهارو بیدار کنم واسه مدرسشون😂

راست میگی ها کاش منم می‌آوردم برا پسرم اینجام اینا هی با حرفاشون اعصابم رو خورد میکنن چرا ضعیفه؟ چرا ...

میدونم

این حرف ها همه جایی هست 

پسر‌من کلاس سوم هست ولی خیلی لاغره برخلاف داداشش

هر جا برم یا یکی بیاد خونتمون همین حرف ها هست ☹️

حتی برا اون یکی پسرم چون تپله همه میگن چرا جلوشو نمیگیری 

خیلی چاق شدا ، فلان میشه و.......😵‍💫

سلام امام زمانم💚 نمیدانم امروز☀️چندین بار ،یادتو ،از خاطرم.....عبور خواهد کرد اما میدانم؛تو هنوز مثل دیروز..تنهای😔 سلام سلطان تنهاي زمین 💚

دیوانه و حیران من بود اون لحظه 😍😍😍😄😄😄😆😆😆

😂😂🤣🤣

آره تو  تاریکی حیران تو بود 

سلام امام زمانم💚 نمیدانم امروز☀️چندین بار ،یادتو ،از خاطرم.....عبور خواهد کرد اما میدانم؛تو هنوز مثل دیروز..تنهای😔 سلام سلطان تنهاي زمین 💚

😂😂😂مجنون و دیوانهمن‌هروقت مثلا فک‌میکنم‌یه اتفاقی شاید افتاده باشههمش‌میگم چیزی ک‌نشد؟ مطمئنی؟ اگ ...

😂😂😂😂

تا از دماغ شوهراشون  در نیارید بیخیال نمیشید 😂😂😂