2777
2789
خاک تو سرت عقده ای

کی به کی چی میگه

حالا که دستت رو شده خودتو بهتر نشون میدی.

واقعا شرم آوره که بشینی تو خونه و از بیکاری با افکار و احساسات مردم بازی کنی

پزشک عمومی هستم👩‍⚕️سوالی داریداگه علمش رو داشته باشم،  پاسخگو هستم
دوستان عزیز این استارتر واقعا مشکل اعصاب و روان داره اصلا جویش نگیرید تاپیک درمون گرفتن دیگه‌از تصاد ...

مرسی عزیزم 

اره بیچاره بیماری روانی داره خدا بهش نظر کنه شفا بگیره

منتظر اتفاقات خوبم 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

نخیرم از کجا بدونن تصادف کرده باید راننده باشه

نیاز به راننده نیست ...چن وقت پیش یه بنده خدایی رو ماشین زد و فرار کردو این بیچاره فوت شد ..دیه اش رو دولت پرداخت میکنه

و خدایی که در این نزدیکی هاست

متاسفانه چه آدم هایی پیدا میشن

بیشترم بین معتادا زیاده این تصادفای ساختگی

حیف اسم انسان رو بعضیا

بنده کاربر قدیمی نیستم.دیگه حداکثرش یه سال ، خواننده خاموش هم حساب کنیم یه سال و نیم🤣لاکچری نیستم.به ارواح جدم نیستی درحدم هم نمیتونم بگم ، نمیتونم از اون بندگان خدابیامرز مایه بذارم ، ریپلای بکن ریپلای میکنم ولی مودبانه ، لطفا انتقام گرسنگی و اعصاب خراب و شوهر بد و گریه بچتون رو از بنده نگیرید ، تفاوت فرهنگ و عقیده و ...داریم مودبانه بحث کن بنده از اینور گوشی نمیتونم به شما صدمه بزنم تو هم هرقد جیغ بزنی صداش به من نمیرسه حداکثر مرورگرم میبندم میرم سر یکار دیگه پس خواهشا به اعصاب خودت رحم کن و مسلط باش....باشد که زین پس دوستان خوبی برای هم باشیم اینجا😘
متاسفانه چه آدم هایی پیدا میشن بیشترم بین معتادا زیاده این تصادفای ساختگی حیف اسم انسان رو بعضیا

شوهر دختر خاله منم این مدلیه

بارها با تصادف ساختگی دیه گرفت

ببین اونقدر ثروتمند شد که باورمون نمیشد

ولی بعد از چند سال تمام ثروتشو کلاهبرداری کردن گرفتن ازش

شوهر دختر خاله منم این مدلیه بارها با تصادف ساختگی دیه گرفت ببین اونقدر ثروتمند شد که باورمون نمیش ...

این پولا خوردن نداره

آدم پست یجوری این کاراش ب خودش برمیگرده

بنده کاربر قدیمی نیستم.دیگه حداکثرش یه سال ، خواننده خاموش هم حساب کنیم یه سال و نیم🤣لاکچری نیستم.به ارواح جدم نیستی درحدم هم نمیتونم بگم ، نمیتونم از اون بندگان خدابیامرز مایه بذارم ، ریپلای بکن ریپلای میکنم ولی مودبانه ، لطفا انتقام گرسنگی و اعصاب خراب و شوهر بد و گریه بچتون رو از بنده نگیرید ، تفاوت فرهنگ و عقیده و ...داریم مودبانه بحث کن بنده از اینور گوشی نمیتونم به شما صدمه بزنم تو هم هرقد جیغ بزنی صداش به من نمیرسه حداکثر مرورگرم میبندم میرم سر یکار دیگه پس خواهشا به اعصاب خودت رحم کن و مسلط باش....باشد که زین پس دوستان خوبی برای هم باشیم اینجا😘

@نی_نی_یار_5    

@نی_نی_یار_2    

@نی_نی_یار_3    

این کاربر توی تاپیک راهکار میخواستن برای تصادف نمایشی و دریافت دیه به دروغ

این کاربر و این تاپیک ها انتشار کلاهبرداری و دروغه

لطفا این کاربر و آی پی ایشون رو ببندید