2777
2789
عنوان

فروش خانه

195 بازدید | 17 پست

سلام من یک خونه داشتم تو پایین شهر 55متر آپارتمانی که چندساله هیچ رشدی نداشت اجاره شم خیلی پایین بود فروختم طلا گرفتم ک بعدا با رشد طلا بتونم خونه بهتری بخرم بنظرتون اشتباه کردم

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من خودم هیچ وقت همچین کاری نمیکنم .ملک هر چی خاک بخوره میاد رو قیمتش .حالا ک همچین کاری کردی بالاخره سعی کن هیجانی عمل نکنی .طلا فعلا ثابت مونده . سعی کن اگه میتونی وزن طلاتو بیشتر کنی .بگرد دنبال خونه های وام دار و رهن دار و اینا  

شب هایی را به یاد دارم که دعا کردم ، برای چیز هایی که اکنون دارم✨️❣️

من خودم هیچ وقت همچین کاری نمیکنم .ملک هر چی خاک بخوره میاد رو قیمتش .حالا ک همچین کاری کردی بالاخره ...

اصلا نمیتونم وام بدم این خونه هم ده ساله فقط 300ملیون رفت روش جای خوبی نبود تازه تو ساختمان مادرشوهرم بود 

چند ماه پیش خونتوفروختی ؟ طلا گرمی چند خریدی؟ 

اگه سه ماه پیش طلا خریده باشی خیلی خوبه  اما اوج قیمت مثل یه ماه پیش طلاخریده باشی فعلا زیاد فرقی نکرده تازه یکمم پایینتر اومده قیمت طلا، الان طلا به قیمت اوجش رسیده  مسلما بعداز گرون شدن طلا نوبت خونه هست که گرون بشه اما فعلا خونه راکته یه امکانش هست که برعکس هم بشه یعنی طلا همین قیمت بمونه خونه یدفعه شروع به گرون شدن بکنه.

اصلا نمیتونم وام بدم این خونه هم ده ساله فقط 300ملیون رفت روش جای خوبی نبود تازه تو ساختمان مادرشوهر ...

اگه تو ساختمون مادر شوهرت بوده ک خوب کردی😁واقعا رشدش کم بوده عجیبه من ندیدم همچین رشد کمی

شب هایی را به یاد دارم که دعا کردم ، برای چیز هایی که اکنون دارم✨️❣️

شهرستان

آهان فکر کردم پایین شهر تهران رو میگید ، نمیدونم چند فروختید فکر کنم شاید یه میلیارد فروخته باشید صد رم طلا میشه  ، ده سال پیش یه میلیارد ده کیلو طلا میشد  سال نود سی کیلو سال هشتاد صدوشصت هفتاد کیلو طلا میشد  کیلویی شیش میلیون  باورت میشه گرمی شیش هزار تومن یه النگو چهار پنج گرمی میفروختم با اجرت و سود سی هزار تومن چهل هرار تومن