2777
2789
[QUOTE=109000098]بله دزده... ناچار یعنی چی! برو کارگری کن برو یه کاری پیدا کن...این مال کارگری ؟؟؟؟م ...

برو پیش خیرها.اگه امکانش هست یه شماره حسابی چیزی بده.بدیم به یه خیری.چقد پول عملته؟

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

یه نفر پارسال واقعا تصادف کرد با ماشینی رفت دیه گرفت با پول دیه رفت موتور خرید امسال با همون موتور تصادف کرد ضربه مغزی شد الان دو هفته اس به هوش اومده فقط مثل مرده اس حالا جالبه اون طرفشم دیه میخواد 

نه خودم ومیندازم گوشه خیابون خلوت میگم زدن فرار کردن راننده ای درکار نیست که بهش استرس وارد بشه

عزیزم اونها اسمشون روش کارشناس بچه و احمق که نیستن نوع زخم و آسیب قشنگ تشخیص میدن 

اگه کسی با من راننده این کارو کنه تا عمر دارم نفرینش میکنم فقط به خاطر اون ترسی که به هم وارد میشه

دقیقا من هم همینجوریش با ترس رانندگی میکنم نزنم ب کسی اونوقت این جوری بشه منم نفرینش میکننم تا اخر عمر

به عکس پروفایلم گیر نده  استارتر عزیزی که نظر ما رو میخونی یه لایکی یه کامنتی بفهمیم خوندی بابا  

ببین عزیزم من پسرم موتور بهش زد کتفش شکست ما هم تو بد اوضاع مالی بودیم ولی موتور سوار نون اور خونه بود گواهی نامه نداشت ازش شکایت نکردیم سال نود چهارده میلبون دیه براش بریدن.. این پولا خوردن نداره البته دیه حق ها 

خدایا شکرت ب خاطر دو گلی که بهم دادی. مراقب همه نی نی ها باش ودامن همه منتظرا رو سبز کن
نه خودم ومیندازم گوشه خیابون خلوت میگم زدن فرار کردن راننده ای درکار نیست که بهش استرس وارد بشه

دقیقا خودتو بندازی کنار خیابون خلوت و بگی یکی بهت زده وقتی کلا بدنت سالم باشه دقیقا به چی میخواد دیه تعلق بگیره؟؟؟

هستن کسایی که همچین شغل شریفی دارن ولی اونا واقعا خودشونو میندازن جلو ماشین وهمیش دست و پا شکسته هستن

پزشک عمومی هستم👩‍⚕️سوالی داریداگه علمش رو داشته باشم،  پاسخگو هستم

خب عزیز من دیگه بازرس اینقدر خر نیس که بخوان پول بدن هزار جور دکتر و پزشکی قانونی میفرستن بعدشم باید یکی باشه که ازش دیه بگیری یا نه ؟فک کردی هرکی اره اونجا بگه ماشین زده به من یه گونی تراول میدن بهش🙄🙄🙄

صبورم؛خدا الان داره تکه های پازلم رو کنار هم میچینه!بزودی خواسته ام توی دستامه🙃 کم مونده تو کوچه ماهم عروسی بشه♡ مطمئنم.نمیدونم از روزی که خط های بالا رو نوشتم چند روز و ماه و سال گذشته فقط خواستم بگم تو کوچه ماهم عروسی شد🙃💃🏻مرسی خدا خوش اومدی دونه انارم