2777
2789
نمیدونم ممنون شماهم برای من دعا کن امضامو که میبینی خیلی سختی کشیدم روزهای پر استرسیو میگذرونم

ان شالله عزیزم توو این ۹ ماه خدا پشت و پناه خودتو نی نیت باشه 

آخه خوشبحالت  ان شالله ک خدا برات نگهش داره . من سونو واژینال دادم ولی دکترم گفت باید ی سونو د ...

ممنون فدات منم دکتر طبق سونوها گفت برو سقط کن،،ولی گوش نکردم رفتم خونه بعددوهفته رفتم سونوگرافی ک کارش عالیه گفت ن جنین هم شکل گرفته،،من کرمانشاه،ماندانا موتمنی بود دکتره

باید از سمت خدا معجزه نازل بشود که دلم❤️‍🩹بازدلم❤️‍🩹بازدلم❤️‍🩹دل♥️بشود🥲

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

آخه خوشبحالت  ان شالله ک خدا برات نگهش داره . من سونو واژینال دادم ولی دکترم گفت باید ی سونو د ...

بخدا از ذوقم رفتم دست دکترو بوسیدم

میشه برام توضیح بدی؟ دارم از ترس میمیرم  هر دکتری ی چیزی میگه    

صبرکن گلم الکی نرو سقطش کن ،،بعد ده روز برو ی سونو از جای معتبر بده،،توضیحم دادم😘

حق داشتی بزرگترین چیزی بوده ک خدا بهت داده و شوک زده ت کرده . برای منم همچین لحظه ای رو آرزو کن خیل ...

فدات بشم،،شک نکن ک اشتباه کردن بعدمیای خبرخوبتم بهم میدی😘😍

دکتر گفت برو بیمارستان سقطش کن،،سه تا سونو دادم گفت بارداری پوچ،،ولی نبود،،دوهفته بعد رفتم سونو معتب ...

سلام خانوم من تو روزای پر استرس شما هستم ،شکم منم چربی داره و پنج هفته و پنج روز فقط ساک بود همه علائم بارداری رو دارم دکتر گفت واژینال بده اما دکتر دیگه گفت اصلا زیر بار واژینال نرو گفت ی هفته بعد برو سونو ولی من ی هفتس کارم اشک و اه همش میگم مال من پوچ یعنی امکانش هس ک برای منم بخاطر چربی شکمم باشه ندیده باشن؟

توکلمون بر خداست...خدایا باراری سالم،بچه ی سالم برای همه باشه
سلام خانوم من تو روزای پر استرس شما هستم ،شکم منم چربی داره و پنج هفته و پنج روز فقط ساک بود همه علا ...

سلام عزیز اگه پیاممودیدی لطفاجواب بده جواب سونوت چیشد بارداربودی یاپوچ بود

به منم همینوگفتن

دوراز هیاهوی جهان آرام و بی صدا♡ #دوستت_دارم ...♡ ❤️
سلام عزیز اگه پیاممودیدی لطفاجواب بده جواب سونوت چیشد بارداربودی یاپوچ بود به منم همینوگفتن

سلام خانومی نه هنوز ،امدوز و فردا حتما میرم خبر میدم

سلام خانومی نه هنوز ،امدوز و فردا حتما میرم خبر میدم

انشالله که باردارباشی عزیزم

برام دعاکن به من گفتن رحمت خالیه اصلا زرده روهم ندیده هیچی ندیده ولی علائم بارداری دارم

۱۰ روز دیگه بایدبرم سونودعاکن جنینوسالم ببینه صدای قلبشوبشنوم

انشالله که باردارباشی عزیزم برام دعاکن به من گفتن رحمت خالیه اصلا زرده روهم ندیده هیچی ندیده ولی عل ...

ان شاالله ب حق ۵ تن جنینت سالمه و تشکیل میشه توکلت برخدا باشه 

برای منم دعا کن دارم از استرس دیوانه میشم

ان شاالله ب حق ۵ تن جنینت سالمه و تشکیل میشه توکلت برخدا باشه  برای منم دعا کن دارم از استرس د ...

عزیزم نذرحضرت ابوالفضل کردم خوشحال میشم شماهم توگفتن ذکرکمکم کنی

ذکر یاابوافضل

برای شماهم جداذکرمیگم گلم استرس نداشته باش برات خوب نیست

عزیزم نذرحضرت ابوالفضل کردم خوشحال میشم شماهم توگفتن ذکرکمکم کنی ذکر یاابوافضل برای شماهم جداذکرمی ...

یاحضرت ابوالفضل(ع)

فقط توکلم خداس

ممنون فدات منم دکتر طبق سونوها گفت برو سقط کن،،ولی گوش نکردم رفتم خونه بعددوهفته رفتم سونوگرافی ک کا ...

به من هم گفتن حاملگی پوچ دارم یکروزم لک بینی داشتم الان ۱۲هفته ام ولی میگن ۸هفته نشون میده .نمیدونم چیکارکنم  گفتن برم کورتاژکنم خداخودش بهم رحم کنه