2777
2789
عنوان

کاش یکسال اول ازدواج پیشگیری نکرده بودم

| مشاهده متن کامل بحث + 1296 بازدید | 94 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من سه سال جلوگیری طبیعی داشتم بعد سر چهار سال بچم به دنیا اومد بعضی وقتا میگم کاش دیرتر بچه دار میشدم خیلی بچه داری سخت و طاقت فرساست 

میشه واسه حاجتم یه صلوات بفرستین ،ممنونم تیکر رسیدن به حاجتم هست
سلام ببین تیروئید نداری چون منم کم کاری تیروئید داشتم باردار نمیشدم من دوسال جلوگیری کردم پنج شش ماه ...

عزیزم یعنی تیروئیدت کم کار بودو تنظیم نبود ولی قرص نمیخوردی وقتی خوردی باردار شدی؟

ربطی نداره. بهتره هر دو آزمایش کامل انجام بدید. من از اولش بدون جلوگیری بودم بعد ۶ سال باردار شدم.

من به خاطر اینکه زمانو از دست دادم ناراحتم. الان 32 سالمه

خدایا ممنونم ازت.. خودت ازمون محافظت کن
ربطی نداره ها  من ۴ سال اوله عروسیم جلوگیری شدید داشتم زودم باردار شدم

من یه سالو نیمه نمیشه. الان فکر میکنم همینطور سنم داره میره بالا:(

منم دقیقا مثه توام و اینکه من  اطرافیان از جمله خواهر شوهر و مادر شوهر میگفتن حالا زوده نیارین ...

منم به خاطر کارم. همش میگفتم حامله شم کارمو از دست میدم. الان واقعا پشیمونم. مادرشوهرم چیزی نمیگه ولی میدونم که فکر میکنه نازام  

خواهر ای عزیز بنظرم آدم نبایدازهمون اول جلوگیری کنیم اول بایدببینیم المعامله میشیم این اولی روبرادومی اگه خواستین جلوگیری کنیت

🤲خدایا خیلی انتظار سخته اینکه ندونی باید منتظر باشی یا بیخیال بشی ، خدایا هیچ وقت هیچ زنی رو ناامید نکن از مادر شدنش😔چون درد داره اینکه آدم ندونه قراره مادر بشه یان ،از ی جایی ب بعد خودشو میزنه ب بیخیالی ولی این بیخیالی نیس حس ناامیدی هس ک تو وجود اون زن ایجاد شده😢خدایا ب همه منتظرا بچه بده ب منم بچه بده ۵ سال شد دیگه خسته شدم همسرمم ازم سرد شده دلش بچه میخواد حق داره خدایا خودت دل همسرمو شاد کن
باز تو خوبی.من همسن توام هنوز ازدواجم نکردم😕 نرمال ذخیره تخمدانو اسپرم تو این سن چنده؟

راحتی بابا حالشو ببر 

اصلا خواستی ازدواجم نکن بخدا 

به همین زودیا منم مامان میشم 😃🥰😍