2777
2789
عنوان

کاش یکسال اول ازدواج پیشگیری نکرده بودم

| مشاهده متن کامل بحث + 1297 بازدید | 94 پست
عزیزم یعنی تیروئیدت کم کار بودو تنظیم نبود ولی قرص نمیخوردی وقتی خوردی باردار شدی؟

اره باردار نمیشدم رفتم آزمایش چکاب کامل دادم گفتم ببینم کم خونی اینا ندارم بعد دیدم تیروئیدم کم کار رفتم زنان گفت بااین وضعیت کم کاری میخوای حامله هم بشی یک ماه قرص خوردم ماه بعد باردارشدم البته امروز فهمیدم باردارم فعلا ب شوهرمم نگفتم خیلی استرس دارم

خوشحال باش ،این بقیه رو دیوونه می‌کنه  
من ازاین ماه اقدام دارم دیروز روز7پریودی پاک شدم ازکی نزدیکی داشته باشم سونوفولیکول هم دارم 

از روز 10 تا 20 یک شب درمیون

خدایا ممنونم ازت.. خودت ازمون محافظت کن

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

من سه ماه بعد از عروسیم باردار شدم  خداروشکر ولی گاهی فگر میکنم که اصلا خوش گذرونی نکردم

منم برای همین خوشگذرونیه و مسافرت رفتنو کار پیشگیری کردم. ولی عوضش یه بچه اووردی خیالت راحت شد

سلام ببین تیروئید نداری چون منم کم کاری تیروئید داشتم باردار نمیشدم من دوسال جلوگیری کردم پنج شش ماه ...

به سلامتی عزیزم مباااااررکههههه. وای چه خبر خوبی دادی.. خیلی روحیه میگیرم بچه ها میگن بیبی شون مثبت شده. آز تیرویید دادم مشکلی نداشتم

من جلوگیری نکردم گفتم حداقل چند ماه طول میکشه باردار بشم ولی ماه اول عروسیم باردار شدم بعد دو هفته افتادم به لکه بینی و متاسفانه سقط کردم الان 6 ماه گذشته هنوز باردار نشدم عکس رنگی و سونو هم مشکلی نداشته نمیدونم چرا نمیشم

خدایا مواظب 
باز تو خوبی.من همسن توام هنوز ازدواجم نکردم😕 نرمال ذخیره تخمدانو اسپرم تو این سن چنده؟

ایشالا به زودی با کسی که لایقشی ازدواج میکنی. ذخیره تخمدان باید بالای 1 باشه. اسپرم نرمال هم فکر کنم بالای 20 درصد