2777
2789
عنوان

کاش یکسال اول ازدواج پیشگیری نکرده بودم

| مشاهده متن کامل بحث + 1296 بازدید | 94 پست
منم همینو میگم دقیقا الکی با قرصای اورژانسی خودمونو بیچاره کردیم

من قرص نمیخوردم. از ک ا ن د و م استفاده می کردیم. ولی وقتمو از دست دادم. الان 32 سالمه

خدایا ممنونم ازت.. خودت ازمون محافظت کن

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من قرص نمیخوردم. از ک ا ن د و م استفاده می کردیم. ولی وقتمو از دست دادم. الان 32 سالمه

استرس سنتو نداشته باش اصلا. من الان 37 سالمه. شوهرم بچه دوم میخواد. شاید سال دیگه اقدام کنیم. وقت هست. 

من قرص نمیخورم اصلا طبیعی  قرص خیلی مزخرفه اونم اول ازدواج

اگه سنت داره میره بالا اصلا پیشگیری نکن.الان باردار شدن خیلی سخت شده. هرکسیو میبینم یه مشکلی داره متاسفانه

اگه سنت داره میره بالا اصلا پیشگیری نکن.الان باردار شدن خیلی سخت شده. هرکسیو میبینم یه مشکلی داره مت ...

فعلا ۲۰ ساله

هنوز یه سال نشده عروسی کردم

اره میدونم خودمم دکس ندارم وقتی ۴۰ سالم شد بچه داری کنم تازه

وقتی دعوا داری منو ریپ نکن من متاسفانه بد دعواییم قطع میشیم باهم
عکس رنگی رفتم. خداروشکر مشکلی نداشتم

سلام ببین تیروئید نداری چون منم کم کاری تیروئید داشتم باردار نمیشدم من دوسال جلوگیری کردم پنج شش ماهه تو اقدامم قرصهای تیروییدمو شروع کردم الان این ماه پریود نشدم امروز بی بی چک زدم مثبت شده 

خوشحال باش ،این بقیه رو دیوونه می‌کنه  
ازمایش هورمونی دادی شاید پرولاکتینت بالاس؟ یه عکس رنگی از رحم  و سونو هم بگیر

پرولاکتینم اوکی بود. ذخیره تخمدانم 0.9 هست. شوهرمم 10 درصد اسپرم نرمال داره. البته دوبار بتام رفت بالا ولی خودش دفع شد. در واقع بارداری شیمیایی داشتم. و بعدش فهمیدم مشکل انعقاد خون دارم و به محض مثبت شدن باید امپول بزنم