2777
2789
عنوان

کاش یکسال اول ازدواج پیشگیری نکرده بودم

| مشاهده متن کامل بحث + 1296 بازدید | 94 پست
من تنبلی تخمدان داشتم فکر میکردم دیر باردار میشم واسه همین پیشگیری نکردم 

خوب کردی، عوضش خیالت راحت شد. دیگه مثل ما دچار استرس نمیشی

خدایا ممنونم ازت.. خودت ازمون محافظت کن
ایشالا به زودی با کسی که لایقشی ازدواج میکنی. ذخیره تخمدان باید بالای 1 باشه. اسپرم نرمال هم فکر کنم ...

ایشالا عزیزم به نفوس پاک تو.من که مجردم الان میتونم ذخیره تخمدانمو بفهمم ؟آزمایشش چطوریه ؟آزمایش خونه یا سونو کرافی اینا؟

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ایشالا عزیزم به نفوس پاک تو.من که مجردم الان میتونم ذخیره تخمدانمو بفهمم ؟آزمایشش چطوریه ؟آزمایش خون ...

ازمایش خون هست به اسم AMH. ناشتا بودنم نمیخواد

من به خاطر اینکه زمانو از دست دادم ناراحتم. الان 32 سالمه

منم کاش زودتر بچه دار میشدم . الان ۳۵سالمه پسرم شش ماهشه. البته منم میخواستم ۳۲ سالگی باردار شم ولی شوهرم دفع پروتیین پیدا کرد که نشد اقداپ کنیم تا خوب سد من ۳۴ساله شدم و بعدش ده ماه طول کشید تا باردار شدم. من فوق لیسانس دارم میخواستم دکترامو بگیرم بعد بچه دار شم که کار اشتباهی بود

منم کاش زودتر بچه دار میشدم . الان ۳۵سالمه پسرم شش ماهشه. البته منم میخواستم ۳۲ سالگی باردار شم ولی ...

به سلامتی باردار شدی. ولی خب فکر کردن به بچه دوم سخت میشه چون سن دیگه اجازه نمیده. منم الان فکر میکنم تا بخام بچه اولو بیارم دیگه وقتی برای اووردن بچه دوم نمیمونه🙁