2777
2789
عنوان

امشب فهمیدم خواهرشوهرم خیلی عقده ای

| مشاهده متن کامل بحث + 3311 بازدید | 115 پست
کلا خانمها سعی کنید با خواهرشوهراتون از اول خوب باشید.. من خودم با خواهرشوهرم اوکیم...عروسمونم با م ...

خواهر شوهر هیچووووقققت مثه خواهر نمیشه.‌

چنان نماند و  چنین نیز نخواهد ماند 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

خوشبحاااااالت ک رابطه نداری باهاشون

قطع رابطه سمه 

بايد در ارتباط باشي و بچزوني با حرف و رفتار و خونه داري و كد بانويي و ........احترام به شوهرت بزاري و قربون صدقش بري ميتركن

متر خواهرشوهر واقعا دوس داشتم مثل خواهر بودم براش بهش اعتماد داشتم همه چیمو میگفتم بعد فهمیدم به زندگی من حسادت میکنن خداشون زندگیم عذاب بکشم جلو من میگفتن از خدامون شما خوب باشین خوشبخت باشین اما 

رازي بين من و پروردگارم هست من قلبم را به او سپردم ...
بعد خواهرشوهرم یه لباس مجلسی پوشیده بود از رنگ لاکای من زده بود عین طلاهای منم که داشتم برا عروسیم م ...

حقیقتش من با اینکه فلانی مث من خرید کرده موافق نیستم !خوب دیده  و پسندیده و خریده ،لاک که دیگه اصلا قابل مطرح کردن و ناراحت شدن نیست

آفرین که انقد معرفت داری تو سختی هوای شوهرتو داری 

باید قدر زنی مثل تورو بدونه 

این مشکلات خواهر شوهر و مادر شوهرو 95 %دارن حالا هر کی به نوعی اون چند درصدم که ندارن یا طرف از پرورشگاه اومده یا واقعا بنده ی برگزیده خدا هستن که خوبن خواهر شوهر مادر شوهرشون 

برای  تعجیل در امر  فرج آقا امام زمان  صلوات 
کلا خانمها سعی کنید با خواهرشوهراتون از اول خوب باشید.. من خودم با خواهرشوهرم اوکیم...عروسمونم با م ...

والا منم به شوهرم اصرار میکنم واسشون کادو بگیره

به شوهرم میگم عیدی بده بهشون فلان کارو کن،اما دستم نمک نداره😐

✨اونایی که میگن انسان یکبار متولد میشه کسایین که معجزه ها رو باور ندارن✨تو معجزه ی من شدی✨y✨چه خوب شد که اومدی💞 عُمرَم رو عُمرِت بچه جون🤍✨

عزیزم منم رابطم خیلییییی با خاهرشوهرام خوبه.اما گاهی چ عروس چ خاهر شوهر واقعا از اول انگار بات دعوا دارن😢

قطع رابطه سمه  بايد در ارتباط باشي و بچزوني با حرف و رفتار و خونه داري و كد بانويي و ........ا ...

با وجود همه اینکارا ک گفدی و انجام میدم بازم باعث تنش و دعوا تو خونم میشن. خداکنه خیرنبینن

تیکر لاغری بعد زایمانمه...30 کیلو وزن اضافه کردم توی بارداری. . تا پایان تیکر ب وزن 65 کیلو میرسم🐰قول میدم 💪💪

خوب بعد چ شده

ان شالله ک همین طور بمونه 

من انقدر وقت براش گذاشتم دستم و گاز گرفته هیچ

پررو تر هم شده

همه میگن اشتباه کردی خیلی نباید رو میدادم

هرچه کنیم ب خود کنیم.اسرا ۷