2777
2789
عنوان

امشب فهمیدم خواهرشوهرم خیلی عقده ای

| مشاهده متن کامل بحث + 3311 بازدید | 115 پست

مادرشوهرم همیشه میگفت تو و شوهرت خیلی خوبین طفلک دختر من خیر از زندگیش‌ ندید آنقدر گفتن تا زندگی ما رو هم جهنم کردن چون دخترش از مادرشوهرش کتک خورده بود مادرشوهرم منم کتک زد 

رازي بين من و پروردگارم هست من قلبم را به او سپردم ...

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

کلا خانمها سعی کنید با خواهرشوهراتون از اول خوب باشید.. من خودم با خواهرشوهرم اوکیم...عروسمونم با م ...

عزیزم منم باهاشون اینجوریم😅 ولی تا الان چندبار شده بصورت اتفاقی میشنوم دوتاییشون میشینن پشت سرم حرف بد میزنن امروزم اتفاقی شنیدم ولی به روخودم نمیارم خودشون که متوجه میشن من شنیدم حتی شرمنده هم نمیشن 

درکل عروس طلا هم باشه بازم خواهرشوهر ازش خوشش نمیاد

😊
خواهر شوهر هیچووووقققت مثه خواهر نمیشه.‌

والا ک میشه،،من خواهرندارم امامطمئنم اگه داشتم مهربونتراز خواهرشوهرام نبود هیچی تو خواهری کم نذاشتن برام ازمن بزرگترن رسماعین خواهرکوچیکشون هوامودارن

❤❤❤❤❤این امضا پراز عششششققق و حالِ خووووب،امیییید وانرژی مثبته،،امیدوارم بادیدنش حالِ دلت خووووب بشه......لبخند بزن و دنیارو قشنگتر کن  بالبخندت میم مشکلات ازبین میره و شکلات میمونه همونقدر شیرین ولذت بخش🍬🍫راستی هرروز به خدا وتموم عزیزانت بگو که چقدرعاشقشونی  بزرگترین ازمون زندگی ماوقتیه که بتونیم باتموم ناملایمت زندگی بازهم بگیم خدایاشکرت،قوی باش واز این ازمون سربلندبیرون بیا💪💪 خدا داره نگات میکنه بهش لبخندبزززززن         *روزی که بفهمی جواب هر حرفیو نباید داد یه قدم به بلوغ فکری نزدیک شدی والبته چندین قدم هم به ارامش🍀🍀
این برادرشوهرا یه پا مادرشوهرن واسه خودشون 😏

من با مادرشوهرم قطع رابطه كاملم

اما خداوكيلي برادرشوهرام فرشتن

يكيشون امروز حالش بد شده بود رفتم ديدمش رو تخت اينقدر ناراحتشم ك دارم ديوونه ميشم ☹️

برادرشوهرت جوونه؟

ماله من از سى و هفت تا چهل و هفتن  زياد جوون نيستن 

بـه گـذشته بر میـگـردم به سـراغ خـاطـراتم....

سلام دوستان وقت بخیر 

گروه زدم واتس اپ با کمترین هزینه بیشترین اطلاعاتو داشته باشید.

مشاوره خصوصی هم هرکس خواست دایرکت پیام بده.

مطالبی که دراختیار شما دوستان قرار میدم:

باور*تغییر باور .*جذب*درخواست کردن *تجسم خلاق.*کلام *قدرت سوال کردن.*درمورد واقعیت خودمون*احساس*ارتباطات*تند خوانی…*هدف گذاری..*عزت نفس*توحید*ثروت*فرشتگان*سابلیمینال بیوکنزی .*بازی فراوانی *

اذکار مجرب *

خلاصه کتاب های معروف روانشناسی*

کلیپ واهنگ های انگیزشی *

برای اطلاع از قیمت دایرکت.🌹

چقدر مسخره انقدر بدم میاد از اینجور ادما که همش مقایسه میکنن چون مادرشوهرش کتک زده اونم تورو باید کتک میزد بعد تو چیکار کردی ....؟

برای هر کسی که امضا منو میخونه آرزوی سلامتی💪 دارم و از ته دلم براش آرزو میکنم به خواسته ی دلش برسه برای منم دعا کنید که به خواسته ی دلم برسم لدفا😍😊 
کلا خانمها سعی کنید با خواهرشوهراتون از اول خوب باشید.. من خودم با خواهرشوهرم اوکیم...عروسمونم با م ...

منم راه و روش شمارو پیش گرفتم،کادو سوغاتی تولد ..هرچی که بگی شما

بعد از پنج سال به نتیجه رسیدم که چه اشتباه بزرگی میکردم تا الان ،من صاف و صادق پیش میرم دلیل نمیشه اونم بامن همینجوره باشه ،غیر از ازار و اذیت و توهین ازش چیزه دیگه ای ندیدم تا الان ،منم بیخیالش شدم الان یک ماهه،واقعا این اواخر شورش و دروورده،مجرده،ارتباطم و باش قطع کردم البته بدون هیچ بحث یا دعوایی

🧿
خواهر شوهر هیچووووقققت مثه خواهر نمیشه.‌

بستگی به دید آدم داره

تازه خوب که آدم نگاه کنه میبینخ دلسوز زندگیت خواهرشوهرته

من الان داداشم مجرده میگم زن گرفت میگیرمش تو سرمون چون ارامش و شادی داداشم برام مهمه 

خواهرشوهرمم با اینکه مادرش با من خوب نیست ولی باهم خوبیم چون میدونم خوبی زندگیمو میخواد همیشه،بحثم داشتیم ولی سریع رد کردیم.اینم بگم خواهرشوهر من از خواهر خودم خدایی بهتره..

پسر گلم خوش اومدی👪برای سلامتی محمد حسینم  یه صلوات مهمونم کنید

احتمالا هنوز اون روشونو ندیدی

یادمان باشد اگر خاطرمان تنها شد طلب عشق ز هر بی سر و پایی نکنیم.
والا ک میشه،،من خواهرندارم امامطمئنم اگه داشتم مهربونتراز خواهرشوهرام نبود هیچی تو خواهری کم نذاشتن ...

به قول دوستمون شما از بندگان برگزیده خدایی 🙄

چنان نماند و  چنین نیز نخواهد ماند 
وا روانیه مادرشوهرت ، لباس صورتی تنش کنین بفرستین تیمارستان

😂😂😂😂

برای هر کسی که امضا منو میخونه آرزوی سلامتی💪 دارم و از ته دلم براش آرزو میکنم به خواسته ی دلش برسه برای منم دعا کنید که به خواسته ی دلم برسم لدفا😍😊 
من با مادرشوهرم قطع رابطه كاملم اما خداوكيلي برادرشوهرام فرشتن يكيشون امروز حالش بد شده بود رفتم د ...

انشالله که زودتری خوب شه 

اره جوونه عزیزم یکیشون مجرده که خیلی خوبه ولی اونیکه زن داره دیوونه به تمام معناست