من گشنه ام نبود و اشتهای زیادی نداشتم و کلا شاید ۱۰ قاشق برنج خوردم...از گوشت غذام هم زیاد نخوردم.....کلا از بشقابم خیلی غذا مونده بود....اون خودش کامل خورد....آخرش بهم گفت چیزی هم که نخوردین...منم گفتم خیلی گرسنه نبودم....حس میکنم ناراحت شد....بد شد به نظرتون؟
تمام اتفاقات و حوادث که برشما وارد می شود خیر است... خداوند صلاح بندگانشان را بهتر از خودشان میداند،و هیچ اشتباهی در آفرینش خداوند روی نداده است...پس بیهوده از بخت و اقبال خود شکایت نکرده و ناراضی نباش.
تمام اتفاقات و حوادث که برشما وارد می شود خیر است... خداوند صلاح بندگانشان را بهتر از خودشان میداند،و هیچ اشتباهی در آفرینش خداوند روی نداده است...پس بیهوده از بخت و اقبال خود شکایت نکرده و ناراضی نباش.
من دوستم می برم فست فودی نون اخر ساندویچ نمی خوره بهم بر می خوره 🤣
😁😁
خب یه غذا سفارش میدادی که حجمش کم باشه یا برگر اینا سفارش میدادی
من سال ۸۸عضو نی نی سایت بودم دقیقا وقتی پسرم بدنیا آمد با این سایت آشنا شدم و تا سال ۹۷هم تو سایت بودم ولی بنا ب دلایلی از سایت رفتم و تو سال۱۴۰۱باز آمدم تو سایت اینجا برام دلگرمی و سرگرمی هست لطفا دل همو نشکنیم چونکه هیشکی همو نمیشناسه ب کارما هم اعتقاد داشته باشین و لطفا برای نیت من خواستین صلوات بفرستین و لایک کنید منم برای نیت شما صلوات میفرستم انشالله همه مشکلشون حل بشه و ب مراد دلشون برسن زندگی خیلی کوتاه هست قدر داشته هاتون رو بدونید
بله من از اسراف بدم میاد و ناراحت میشم میتونستی یه چیز سبک تر سفارش بدی
همه غذاهاش کباب و جوجه و این چیزا بود....منم زرشک پلو سفارش دادم...چون به نظرم اون سبک تر از همه شون بود...
خب یه غذا سفارش میدادی که حجمش کم باشه یا برگر اینا سفارش میدادی
نداشتن همه غذاهاش برنجی و کبابی بود بعد بشفاب هاشونم بزرگ بود...من کلا کم غذام