2777
2789
عنوان

امشب فهمیدم خواهرشوهرم خیلی عقده ای

| مشاهده متن کامل بحث + 3311 بازدید | 115 پست
خواهرشوهرم اننننقدر حسوده کهیه بار تو عروسی من و همسرم با هم رقصیدیم زن گنده گریه می‌کرد از حسودی&nb ...

مطمئن باش این روزهات با تلاش دونفرتون و گذاشتن انرژی مثبتت برا زندگی خودتون خوب میشه

منم عروسی نداشتم در حد یه مهمونی ساده،پدرشوهر مادرشوهرم کمک نکردن ولی خب به خواهرشوهرم ربطی نداشت مگر دست اون بود..اونا تو یادم هست ولی کمرنگ بیخیال عزیزم میگذره ولی سعی کن قلبتو بخاطر آرامش خودتو و شوهرت صاف کنی ..فکر نکن نفسم از جای گرمه نه ولی هیچ کس ارزش غصه خوردن نداره.اینم بگم ما اوایل خیلی زندگیمون از نظر مالی بد بود ولی الان خداروشکر خدا کمکت میکنه مطمئن باش🤗

پسر گلم خوش اومدی👪برای سلامتی محمد حسینم  یه صلوات مهمونم کنید
بله برون جاریم شوهرم شوهرم زیپ کفشمو بست. مادر و خواهر هودشونو زدن به چلاقی که نمتونیم کفش پامون کنی ...

دم همسرت گرم چشمش نکن خودت  ماشالله😍

منم تو عقد همسرم عاشقم بود بعد عروسی دعواییی شدیم الانم بعد بچه عااادی خیلی ریلکس و بهم زیاد نمیپیچیم

انقدر تو مغزش خوندن و باهام دعوا کرد 

منم تلاااش میکردم بگم بیگناهم و بیمنظور بودم 

و دعوا و... الان دیگ تلاشی نمیکنم

هرچه کنیم ب خود کنیم.اسرا ۷

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

میشه توضیح بدی چرا سمه؟

خوب فهر باشي

تو دور همي هاشون ازت بد ميگن بعد شما نيستي دفاع كني و جواب بدي 

ولي وقتي باشي تو جمع ها و مهموني ها مثل خانوما با اقوام رفتار ميكني جوري احترام ميزاري كه كه همه بفهمن كرم از طرف مقابله 

ولي وقتي مهمونا نبودن در برابر حرفاشون با خنده و مهربوني تيكه ميندازي 

به اين صورت  خودتو خوبه نشون ميدي و زير پوستي حالشونو ميگيري 

مطمئن باش این روزهات با تلاش دونفرتون و گذاشتن انرژی مثبتت برا زندگی خودتون خوب میشه منم عروسی نداش ...

دعا کن برام 

خیلی روزهای سختی دارم مالی به کنار 

ولی روی دوم آدما رو که میبینم حالم بدتر میشه 

رازي بين من و پروردگارم هست من قلبم را به او سپردم ...
دم همسرت گرم چشمش نکن خودت  ماشالله😍 منم تو عقد همسرم عاشقم بود بعد عروسی دعواییی شدیم الانم ...

ازار خانواده ی شوهر رو به شوهر سرزنش نکنید.

تولد ها برای مادر و خواهرش کادو بخرید

پشت تلفن گرم جوابشونو بدید

اینا واقعا مردا رو خوشحال میکنه

تا خدا هست...ناامیدی چرا؟😍🍁😍
هی خواهر....چ بلا ها ک سرم نیاورده و سکوت کردم وگاهی وقتی حتی معذرت خواهی البته بچه بودم وهستم تاحدو ...

عزیزززززم. خیلی کم سن و سالی.

من ۳۵ سالمه. با دد متر زبون. از اولم اینجوری بودم.

البته یکم مغردر هم هستم. ولی وقتی ازدواج کردم دیدم چقدرررر خوبه که زبونم دو متره

تا خدا هست...ناامیدی چرا؟😍🍁😍
ازار خانواده ی شوهر رو به شوهر سرزنش نکنید. تولد ها برای مادر و خواهرش کادو بخرید پشت تلفن گرم جوا ...

برا من ک جواب نداد ی بار ناراحت شدم شوهرم گف تا دیروز ک خوب بودن😅

هرچه کنیم ب خود کنیم.اسرا ۷
دعا کن برام  خیلی روزهای سختی دارم مالی به کنار  ولی روی دوم آدما رو که میبینم حالم بدتر ...

کاملا درکت میکنم اون نصحیتها هم که بهت کردم از روی تجربه ام هست

مقایسه بزار کنار 

به جون شوهرت غر نزن

به خودشناسی برس

توکل بخدا کن

خواهی نخواهی وضع بد مالی؛حساسیت میاره بد دلی میاره؛فاز منفی میاره..شما انرژیتون بزارید رو خوشیتون.

و سعی کنید تلاش کاریتون رو زیاد کنید بلخره قسط تموم میشه.

گلم من دانشجو بودم تازه عروس بودم نمیتونستم حتی یه مانتو بگیرم با اینکه تو ناز و نعمت بزرگ شده بودم.ولی کسی پشت شوهرمو نگرفت اما اون روزا گذشت برا توام میگذره..همه چیزم بسپار بخدا ؛اون از دلها آگاه هست ما اگر خوبی هم بکنیم بخاطر خداست و بخاطر آرامش درونمون😊بزار شرمنده شن .

و تکرارم میکنم مقایسه نکن گذشته رو ول کن آینده رو بسازید زمان حال دریاب..

پسر گلم خوش اومدی👪برای سلامتی محمد حسینم  یه صلوات مهمونم کنید
جالب اینجاس بعضیا درحقشون لطف میکنی بنظرتون وظیفشه  جنبه لطفو هم ندارن دوربرمیدارن براآدم خدام ...

اره دقیقااااا،میشه وظیفه

خوبی که از حد بگذرد نادان خیال خام کند

🧿