مال منم اولین بار هاله انداخت بعد دوروز زدم پررنگ شده بود..نگران نباش فقط بیخیال باش و استرس نگیر خد ...
خدا از دهنت بشنوه ۸ ساله دارم بی بی میزنم اولین باره اینجوری شده دعام کن
❤شروع چالش لاغری تا عید بامداد خمار از ۸ دی ۹۸❤ وزن اولیه : ۱۲۰ ❤ وزن هدف تا عید : ۱۱۰ ❤ هدف بعدی : ۹۰💪 ❤ هدف بعدش : ۷۰💪💪 ❤ هدف نهایی : ۵۰ 💪💪💪❤ من میتونم
الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
فدات بشم . هنوز که چیزی معلوم نیست . توروخدا دعا کنین برام . ۸ ساله منتظرم😔
❤شروع چالش لاغری تا عید بامداد خمار از ۸ دی ۹۸❤ وزن اولیه : ۱۲۰ ❤ وزن هدف تا عید : ۱۱۰ ❤ هدف بعدی : ۹۰💪 ❤ هدف بعدش : ۷۰💪💪 ❤ هدف نهایی : ۵۰ 💪💪💪❤ من میتونم
عززززززیزم ان شاءالله ک این ماه ب مراد دلت میرسی😍😍😍
فدات بشم انشالله😍😍
نمیدونم من سریع زدم بعد دیدم زنگ درو میزنن اومدم بیرون بعد که با همسایه حرفام تموم شد یادم افت ...
انشالا ک یارداری گلم،منم با هاله خییییلی کمرنگ باردار شدم،وقتایی ک بیبی منفی میشد حتی هاله هم نداشت سفید سفید بود،انشالا ک دامنت سبز میشه و دلت شاد🤲😘
بنده یک عدد واژینیسموس بودم ک بعد ۹ماه درمان شدم.بعد ۶ماه تنبلی تخمدان داشتم و منتظر نی نی بودم ک با دارو دوقلو باردار شدم سختیهاااا کشیدم الهی نذار هیچ زنی حسرت بچه به دلش بمونه .❤
انشالا ک یارداری گلم،منم با هاله خییییلی کمرنگ باردار شدم،وقتایی ک بیبی منفی میشد حتی هاله هم نداشت ...
فدات شم. اتفاقا همین چند دقیقه پیش تاپیکشو زده بودم . میشه بری آخرین تاپیکمو ببینی؟ خودم راحت میبینم هالشو ولی تو عکس سختتر دیده میشه
وااای واقعا؟؟؟ اینو که شنیدم بیشتر خوشحال شدم برات عزیزم خدا برات حفظ ش کنه
قربونت برم مهربونم😍😍