2777
2789
عنوان

اوناییکه موعد پری شون هست و هنوز پری نیومده بیاین باهم باشیم

| مشاهده متن کامل بحث + 2999 بازدید | 289 پست
مال منم اولین بار هاله انداخت بعد دوروز زدم پررنگ شده بود..نگران نباش فقط بیخیال باش و استرس نگیر خد ...

خدا از دهنت بشنوه ۸ ساله دارم بی بی میزنم اولین باره اینجوری شده دعام کن 

❤شروع چالش لاغری تا عید بامداد خمار از ۸ دی ۹۸❤ وزن اولیه : ۱۲۰ ❤ وزن هدف تا عید : ۱۱۰ ❤ هدف بعدی  : ۹۰💪 ❤ هدف بعدش : ۷۰💪💪 ❤ هدف نهایی : ۵۰ 💪💪💪❤  من میتونم 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

نه الکی نمیشه، مبارکت باشه خانمی 

فدات بشم . هنوز که چیزی معلوم نیست . توروخدا دعا کنین برام . ۸ ساله منتظرم😔

❤شروع چالش لاغری تا عید بامداد خمار از ۸ دی ۹۸❤ وزن اولیه : ۱۲۰ ❤ وزن هدف تا عید : ۱۱۰ ❤ هدف بعدی  : ۹۰💪 ❤ هدف بعدش : ۷۰💪💪 ❤ هدف نهایی : ۵۰ 💪💪💪❤  من میتونم 
عززززززیزم ان شاءالله ک این ماه ب مراد دلت میرسی😍😍😍

فدات بشم انشالله😍😍

نمیدونم من سریع زدم بعد دیدم زنگ درو میزنن اومدم بیرون  بعد که با همسایه حرفام تموم شد یادم افت ...

انشالا ک یارداری گلم،منم با هاله خییییلی کمرنگ باردار شدم،وقتایی ک بیبی منفی میشد حتی هاله هم نداشت سفید سفید بود،انشالا ک دامنت سبز میشه و دلت شاد🤲😘

بنده یک عدد واژینیسموس بودم ک بعد ۹ماه درمان شدم.بعد ۶ماه تنبلی تخمدان داشتم و منتظر نی نی بودم ک با دارو دوقلو باردار شدم   سختیهاااا کشیدم  الهی  نذار هیچ زنی حسرت بچه به دلش بمونه .❤
مرسی عزیزم، انقد میترسم، 6 ماه پیش بارداری خارج از رحمی داشتم، الانم تا سونو نرم باورم نمیشه😟

نه دیگه نترس، الان که ظاهرآ همه چی نرماله، استرس ضرر داره برا نینی خوشگلت

انشالا ک یارداری گلم،منم با هاله خییییلی کمرنگ باردار شدم،وقتایی ک بیبی منفی میشد حتی هاله هم نداشت ...

فدات شم. اتفاقا همین چند دقیقه پیش تاپیکشو زده بودم . میشه بری آخرین تاپیکمو ببینی؟ خودم راحت میبینم هالشو ولی تو عکس سختتر دیده میشه

وااای واقعا؟؟؟ اینو که شنیدم بیشتر خوشحال شدم برات عزیزم خدا برات حفظ ش کنه

قربونت برم مهربونم😍😍