2777
2789
عنوان

اوناییکه موعد پری شون هست و هنوز پری نیومده بیاین باهم باشیم

| مشاهده متن کامل بحث + 2999 بازدید | 289 پست
من مثل ساعت دقیقه پری هام، ۲۸ روزه س، ولی این ماه...

من تا ۵ سال پیش منظم و مرتب بودم ولی از سال ۹۳ این مشکل دارمو اگه همیشه مرتبین احتمال حاملگیتون زیاده

من به چشم خویشتن دیدم که جانم میرود

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خیلی جالبه، همه علائم مربوط به بارداری و پریود رو همه باهم دارم ولی از یه طرف بیبی منفی میشه از طرف ...

اگه در حال اقدامید قبل بارداری دو سه ماه عقب میاندازید .

شوهرت دو هفته قبل اقدام به و کاسنی بخوره نی نی خوشگل بشه.

و هر دوتون سویق گندم و جو مصرف کنید.

صبح ناشتا دو ق غ بدون آب و افزودنی مصرف کنید.

احتمال ناهنجاری رو پایین میاره .

من تا ۵ سال پیش منظم و مرتب بودم ولی از سال ۹۳ این مشکل دارمو اگه همیشه مرتبین احتمال حاملگیتون زیاد ...

ای جان، اشکال نداره انشالله نتیجه میگیریم عزیزم، نمیدونی چرا نامنظم شدی؟

خدا رو شکر، تبریک میگم عزیزم  برا ماهم دعا کن بعد از چند دقیقه هاله انداخت

نمیدونم من سریع زدم بعد دیدم زنگ درو میزنن اومدم بیرون  بعد که با همسایه حرفام تموم شد یادم افتاد بی بی زده بودم . رفتم دیدم هاله انداخته😢 خدا کنه الکی نباشه .

❤شروع چالش لاغری تا عید بامداد خمار از ۸ دی ۹۸❤ وزن اولیه : ۱۲۰ ❤ وزن هدف تا عید : ۱۱۰ ❤ هدف بعدی  : ۹۰💪 ❤ هدف بعدش : ۷۰💪💪 ❤ هدف نهایی : ۵۰ 💪💪💪❤  من میتونم 
ان شاءالله ک هستی عزیزم😍

انشالله گلم برام دعا کن😥

❤شروع چالش لاغری تا عید بامداد خمار از ۸ دی ۹۸❤ وزن اولیه : ۱۲۰ ❤ وزن هدف تا عید : ۱۱۰ ❤ هدف بعدی  : ۹۰💪 ❤ هدف بعدش : ۷۰💪💪 ❤ هدف نهایی : ۵۰ 💪💪💪❤  من میتونم