2777
2789
عنوان

من حتی میترسم شوهرم کنم طلاقم بدن

365 بازدید | 41 پست

چون نه قد بلندی دارم نه خوشگلم نه اصلا سر و زبون دارم خیلی ترسو و مظلومم ساده ام خنگم حواس پرتم احمقم نمی دونم چیکار کنم میگم شوهر میکنم دلم خوشه دوست ندارم میگم با ازدواج سرم گرم میشه یکی دوستم داره ولی بعدش میترسم هر روز دعوام کنن یا طلاقم بده به مامانم میگم من دوست دارم با یه عشایر یا انسان اولیه ازدواج کنم چون میگم لااقل اونا طلاقم نمیدن و ایراد نمی‌گیرن 

.

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

چون خودت خواستی اینجوری باشی

وقتی خودت داری در مورد خودت اینجوری میگی دیگه چی بت بگم

از نو شروع کن فکر میکنی ایرادت چیه اصلاحش کن چیزی نداری فقط اراده قوی میخواد قوی باش تحت هر شرایطی

سلام دوستان یه راهکار واسه چاقی بم بدین همه کارها رو کردم چاق نشدم یه راه حلی بدین که تو یه ماه ۴ کیلو چاق بشم

وا زندگی تمااااام انتخاباتش همراه با ریسکه از دس دادنه 

اصلا طلاقت نده شاید فوت شد

ادم یه ماشین میخره ممکنه از دسش بده 

شوهر میکنه همینطور 

حتی خدایی نکرده بچه میاره همینطور

زندگی تمام انتخاباش همراه با پذیرش از دست دادنه