2777
2789
من دکتر برام. قرص آزارام 50 ظهر و شب و پردنیزون 5 یکبار در روز و اسپرین دادن

منم هشت ماه پردنیزولون خوردم ولی مجبور شدم قطع کنم چون تراکم استخوانم پایین اومده بود نزدیک بود پوکی استخوان بگیرم 

اگه بالای سه ماه هست پردنیزولون میخوری حتما حتما کلسیم بخور

✨کاربر قدیمی🙂‍↔️درونمون خودمونو سوزونده بیرونمون مردمو☝🏻

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

منم هشت ماه پردنیزولون خوردم ولی مجبور شدم قطع کنم چون تراکم استخوانم پایین اومده بود نزدیک بود پوکی ...

من از عید امسال پردنیزون میخورم ولی هنوزم چشام التهاب داره با درد مفاصل  اخه بیماری من بهجت تشخیص داده شده شما جه قرصایی، مصرف میکردین یا الان تحت درمانین یا نه

تاپیکهای قبلیتون ر خوندم انگار بیماری بهجت براتون تشخیص دادن . دکتر روماتولوژ من سیمین الماسی هست ته ...

درمورد داروهایی که مصرف میکنین هم میگین  بعد یه سوال شما امپول سینورا هم استفاده کردین چون دکتری که میرفتم چند نفر که التهاب جشم داشتن میگفتن امپول خیلی خوبیه واسه این بیماری البته هنوز به من دکترم نداده

من از عید امسال پردنیزون میخورم ولی هنوزم چشام التهاب داره با درد مفاصل اخه بیماری من بهجت تشخیص دا ...

اره عزیزم من یکساله دارو میخورم و مادام العمر باید تحت درمان باشم 

التهاب چشم شما مزمن نشده چون زود تشخیص دادن احتمالا 

ولی من از چهارسال قبل اینکه تشخیص بدن التهاب داشت چشمم 

ولی علائمی نداشت فقط تاری دید گاه و بیگاه اونم شاید ماهی دو سه بار 

دیگه بعد چهار سال تاری دیدم شدید شد رفتم دکتر گفتن مزمن شده و به این راحتی خوب نمیشه دیگه 

اینم که دقیقا میدونم که از کی شروع شده چون همون اول که چندسال پیش شروع شد با علائم درد و قرمزی بود رفتم بیمارستان فارابی گفتن التهاب داشته ولی خود به خود خوب شده کاری نمیخواد بکنی دیگه منم کاری نکردم تا پارسال که خیلی تاری چشمم زیاد شد 

الان مایکوفنولات میخورم

اره عزیزم من یکساله دارو میخورم و مادام العمر باید تحت درمان باشم التهاب چشم شما مزمن نشده چون زود ت ...

مال منم مزمن شده چون پارسال صبح بیدار شدم چشام قرمز شده بود رفتم دکتر گفت خشکی جشمه تشخیص اشتباه داد امسال که عید چشام دیگه طوری شده بود که نمیتونستم نمیتونستم چشامو باز کنم قرمز حساسیت شدید به نور بعد چون تعطیلات بود بعد بیست روز تونستم برم دکتر تشخیص یووئیت چشم دادن  قطره بتامتازون دادن با قرص پردنیزون  یبارم شبکیه چشمم سوراخ شد لیزر کردم  الانم بازم قطره لوترا داده دکتر با قرص ازارام و پردنیزون اسپرین به خدا معده دردم هم امونمو بریده چشام تار نشده ولی شدیدا خشک شده و خارش داره بعلاوه مگس پران و لک. اومده جلوی دیدم پاهام هم از زانو به پایین درد میکنه

مال منم مزمن شده چون پارسال صبح بیدار شدم چشام قرمز شده بود رفتم دکتر گفت خشکی جشمه تشخیص اشتباه داد ...

کاملا میفهممت خیلی سخته 

دکتر داخل چشم من امپول تریامسینولون تزریق کرد 

و اینکه بمن گفتن قطره برام فایده نداره چون قسمت درگیر پشت کره چشمه

من بیناییم دیگه مثل قبل نشد هیچوقت  

شما سابقه خودایمنی داشتید تو خانواده؟ 

کاملا میفهممت خیلی سخته دکتر داخل چشم من امپول تریامسینولون تزریق کرد و اینکه بمن گفتن قطره برام فای ...

انشاله خوب میشین نه واسه من تزریق انجام نداد نه کسی روماتیسم نداره ولی برا من تشخیص بهجت دادن یه مریضی که از هر 10هزار نفر یه نفر میتونه داشته باشه اونم از شانس بد من دارم یه ازمایش هست برای بیماری بهجت ژن hlab51مثبت شد