2777
2789
عنوان

چجوری به شوهرم بفهمونم

| مشاهده متن کامل بحث + 1299 بازدید | 89 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

تو‌پزشک قانونی چجوری ثابت کنم شوهرم کتکم زده؟شاید کس دیگه زده

اول زنگ میزنی به پلیس یا میری کلانتری و اونجا شکایت میکنی بر علیه شوهرت. اونا تو رو می فرستند پزشکی قانونی. و اونجا از روی زخمها و کبودی ها میفهمند . و دیه می نویسند و راهی دادگاه میشی.  توو دادگاه هم محکوم میشه. بگو به شرطی برمیگردم که دیگه کتکم نزنه و از شوهرت تعهد بگیر. 

تو‌عالم خودم طلاق عاطفی گرفته ام جامو هم‌جدا کرده ام تو‌مواقع خیلی ضروری باهاش حرف میزنم‌دوروبرش اصلا نمیرم 

ولی نتیجه اش شده احساس تنهایی و افسردگی

منم دوست دارم‌کسی بهم محبت کنه

تو‌عالم خودم طلاق عاطفی گرفته ام جامو هم‌جدا کرده ام تو‌مواقع خیلی ضروری باهاش حرف میزنم‌دوروبرش اصل ...

خوب این شرایط رو بدتر میکنه 

بیا و اینبار از در محبت وارد شو تا میتونی بهش محبت کن مطمئن باش اونم آروم میشه

من خود بلای خویشم، از خود کجا گریزم...

عصبانی که بشه کتکم میزنهخب هر آدمی ممکنه عصبانی شه این از دست من عصبانی شه کتک‌میخورم

خودتم کلا انگار آدم ساکت و ملایمی هستی.ولی عاقلانه و جدی باهاش رفتارکن نذار این رویه ادامه دارباشه.

هرگِردی،گردونیس...

خوب این شرایط رو بدتر میکنه بیا و اینبار از در محبت وارد شو تا میتونی بهش محبت کن مطمئن باش اونم آرو ...

جونمو زیر پاش گذاشته بودم

زیادی من‌خوب بودم زیادی از خودم گذشتم ولی اون نمیفهمه