2777
2789
عنوان

کمکم کنید به مشکل برخوردم

560 بازدید | 45 پست

شبتون خوش.یه راه حل به من بگید.پسرم ۶ سالشه.همیشه خدا شیطونه.نه خواب داره نه غذا.بینهایت خرابکار و شیطون.

منم خیلی زیاد دعوا باهاش دارم.چکار کنم.

الان از اینکه دعواش کردم عذاب وجدان دارم.ولی حقشه بخدا

چکار کنم هم اون اروم بشه .هم من

⚘⚘⚘⚘یا حسین⚘⚘⚘⚘

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

فقط میدونم دعوا کردن پدر و مادر اصلا کار خوبی نیس ..... اوضاع بدتر میکنه ...ی مدت خودتو کنترل کن اصلا باهاش دعوا نکن ....مطالعه کن ببین نیاز اصلی این سن چیه اونو بهش بده

بیخیال هر چی ک توش انرژی منفی 
دور از جونت عزیزم😍😁 خب چکار کنم اینطور خودم از حرص منفجر میشم.

ازش تعريف كن

مثلا بگو واااي امروز چقدر پسر خوب و حرف گوش كني بودي مرررسسسي خيلي ازت راضي بودم بهش تلقين كن و بعد از اين تعريفات بگو اگه فردا هم ازت راضي باشم و اقا باشي ... اون كاري ك دوس داره رو انجام بده البته ي كار كوچيك ك توقعش زياد نشه

فقط میدونم دعوا کردن پدر و مادر اصلا کار خوبی نیس ..... اوضاع بدتر میکنه ...ی مدت خودتو کنترل کن اصل ...

من خودم دارم علوم تربیتی میخونم خیر سرم.همه بچه ها حرفمو گوش میدن الا پسر خودم

⚘⚘⚘⚘یا حسین⚘⚘⚘⚘
ازش تعريف كن مثلا بگو واااي امروز چقدر پسر خوب و حرف گوش كني بودي مرررسسسي خيلي ازت راضي بودم بهش ت ...

بخدا همه اینا رو میگم.لحظه ای خوبه.یهو میبینم نیستش.میرم دنبالش میبینم یه گند دیگه زده.امروز رفته خط چشم منو باز کرده زده رو دیوار😞😞😞

⚘⚘⚘⚘یا حسین⚘⚘⚘⚘
من خودم دارم علوم تربیتی میخونم خیر سرم.همه بچه ها حرفمو گوش میدن الا پسر خودم

فقط میدونم تربیت بچه سخته همین ...لج نکن باهاش فردا بزرگ میشه ب حرفت نیس واسش بی ارزش میشی .... خیلی سخته ...درکت میکنم ولی راه اومدن با بچه راه حل اصلی

فقط میدونم تربیت بچه سخته همین ...لج نکن باهاش فردا بزرگ میشه ب حرفت نیس واسش بی ارزش میشی .... خیلی ...

خیلی سخته😢😢😢.اتفاقا خودمم همین حسو دارم چون یه ماهی هست که زیاد حرفمو گوش نمیده

⚘⚘⚘⚘یا حسین⚘⚘⚘⚘
خیلی سخته😢😢😢.اتفاقا خودمم همین حسو دارم چون یه ماهی هست که زیاد حرفمو گوش نمیده

سخت هست ولی شدنی ... هر روز ک از خواب بیدار میشم ب خودم میگم صبور باش ..... صبور باش ..... واقعا دست تنهایی مخصوصا سخته ...بچه استقلال طلبی میخواد بازی میخواد ‌‌‌دوست داره هررکاری بکنه هیچی نشنوه و ...... تو هم صبور باش و قوی 

بخدا همه اینا رو میگم.لحظه ای خوبه.یهو میبینم نیستش.میرم دنبالش میبینم یه گند دیگه زده.امروز رفته خط ...

😂😂😂😂😍😍😍🙈🙈🙈واااي ببخششيد ولي عااااشق پسربچه هاي شيطونم

عزيزم بيش فعال نيست گل پسرت؟😍😍البته الان چون زندگي ها معمولا اپارتمان نشيني شده و ديگه از كوچه و حياط هاي قديمي خبري نيست بچه ها حق دارن بالاخره ي جوري بايد خودشون رو تخليه كنن😍

ببين مثلا اگه رنگ بازي دوست داره با اب رنگ و گواش و رنگاي انگشتي بهش اجازه بده روي كاغذ و مقوا يا حتي ديوار حموم اين كارو انجام بده😍😍😍 اصلا اين و ب عنوانًجايزه براش تعيين كن

ميدونم خيليي سخته ها اما اگه خودت و بذاري جاي اون طفل معصوم متوجه ميشي واااقعا هدفش ناراحت كردن تو نيست فقط هيجان و شيطنتاي پاااك كودكانه ست گاهي كاراش و حتي خراب كارياش و نگاه كن و لذذذت ببر و دوتايي از ته دل بخندين ب گندي ك زده😂😂😍😍😍

سخت هست ولی شدنی ... هر روز ک از خواب بیدار میشم ب خودم میگم صبور باش ..... صبور باش ..... واقعا دست ...

مرسی عزیزم.سعی خودمو میکنم.ولی امروز زار میزدم از دستش😔

⚘⚘⚘⚘یا حسین⚘⚘⚘⚘
😂😂😂😂😍😍😍🙈🙈🙈واااي ببخششيد ولي عااااشق پسربچه هاي شيطونم عزيزم بيش فعال نيست گل پسرت؟😍😍الب ...

😁😁نه بیش فعال نیست.دکترش میگه فوق العاده باهوشه.چون بدون اینکه کسی یادش بده انگلیسی و اعدادو الفبا رو مینویسه.

خونمونم ویلاییه.دوستم داره هر روز در خونه بازی میکنن.اینو باید ببینی.بعد مثل مختار میگی یاللعجب😕😕😁

واسه همین که میدونم ادن نمیخاد منو نارات کنه ولی من به شدت دعواش میکنم ناراحتم.خیلی مظلومه .خیلی مهربونه ولی خرابکاره

⚘⚘⚘⚘یا حسین⚘⚘⚘⚘