2777
2789
عنوان

اگه یه آقا بهتون بگه مثل خواهرم دوستت دارم باور میکنین؟

| مشاهده متن کامل بحث + 6269 بازدید | 71 پست

شما که حدس زدی که طرف نامحسوس انگار نظر داره بهتون وقتی همه دلداری میدادن شما نباید اینکارو میکردی.حرفاشو باور نکن و سریع اوضاع رو کنترل کن و گرنه تو دردسر میوفتی.همسر بیچارشم که دیگه هیچی

خیلی مهربونی❤ازت ممنونم❤

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

تا اینکه آخر شب دیدم بهم پی ام داد و شروع کرد درد دل کردن. منم دلداریش دادم که هیچی نمیشه و پسرتون خ ...

نمیدونم چطور وجدانتون قبول میکنه با وجود اینکه میدونید طرف متاهله باز باهاش چت میکنید شماهایی که میدونید آخر این چت ها ب چه چیزی ختم میشه 

متاسفم واقعا   

عشق مثل روشنی ماه با تو میرسه از راه…✨❤️👼🏻🧿

با چت کرذن و حرف زدن با یه مرد متاهل فقط و فقط شخصیت خودتو‌ کوچیک میکنی و تربیت خانوادگیتو زیر سوال میبری! هرچقدرم نیت بدی نداشته باشی آخرش گناهکار داستان تو‌ میشی 

پس زودتر جمع کن این قضیه رو 

شما خیلی بیخود با مرد زن دار چت میکنی که اصلا شما بشه تو!

ممنون از لطفتون. کار ما طوریه که بارها سوال و مشکل توش پیش میاد و نمیشه دائم به هم زنگ بزنیم. پیام میدیم. همه بچه ها همدیگه رو تو خطاب میکنن اما من چون به نسبت بقیه جدیدم هنوزم همه رو شما خطاب میکنم

تا اینکه آخر شب دیدم بهم پی ام داد و شروع کرد درد دل کردن. منم دلداریش دادم که هیچی نمیشه و پسرتون خ ...

به حست اعتماد کن و ا  همین الان جلو اتفاقات بعدی رو بگیر من چند روز فهمیدم همه مردها کثیف هستن و استثنا هم وجود نداره😕

خواهرممم،این خواهر گفتنا توکتت ...نره،این یواش یواش میخاد بره تو لباش...

ازسال نود عضو نی نی سایت شدم،تاحالا بالای پنج کاربری داشتم هربار کلمه عبور یادم رفته،ممنون میشم دعا کنید که زودتر دخترم رو ببینم ....یامولاتی یا فاطمه اغیثینی

منم قبلا که مجرد بودم به یه آقایی میگفتم مثل برادرم هستی خواست بترکه،،،،من اینو میگفتم که فکرابد نکنه شاید اونم این حس رو داره ولی کلا شما اشتباه میکنی چت میدی و شوخی میکنی با یه مرد متاهل

من بله چون تجربه کردم و هیچ مشکلی هم پیش نیومده ولی این قصه‌ای که شما داری تعریف میکنی یجوریه! 

میشه یکم از رابطه خودتون بگین. بنظرتون مال من کجاش یجوریه؟؟؟ چون خودمم حس میکنم نرمال نیست اما چون تو دل قضیه ام میترسم اشتباه قضاوت کنم

حست کاملا درسته 

سریعتر ازش فاصله بگیر وگرنه آبروت تو‌محیط کار میره ، آخرشم‌همه تقصیرا رو میندازن گردن تو