سلام خانوما. این مسئله خیلی برام مهمه. من نزدیک دو ساله یه شرکت کار میکنم تو بخش مالیش هستم و حسابدارم. متاسفانه یا خوشبختانه آدم خونگرمی هستم و با همه زود میجوشم و همیشه خنده رو هستم. همکارام بهم میگن پرانرژی و مثبتی. معمولا از شوخیهای بچه های شرکت ناراحت نمیشم و تو بحثا همه رو به آرامش دعوت میکنم. جو محیط کارمم دوستانست، همکارا روابط خوبی دارن معمولا و فضا در کل شاده. از همون ماههای اول حس کردم رئیس بخشمون بهم نامحسوس توجه نشون میده اما اصلا به روی خودم نمیاوردم و خیلی عادی برخورد میکردم. ناگفته نمونه که ایشون متاهله.چند باری هم مورد کاری پیش اومد و باهام چت کرد و در نهایت یه روز بهم گفت نمیدونم چرا باتو راحتم. من همیشه شما خطابش میکنم اما آروم آروم اون بهم میگفت تو. تا اینکه خانومش زایمان کرد و بچش مشکل تنفسی داشت و اوضاع خوبی نداشت. همه همکارا بهش دلداری دادن و منم مثل بقیه.خیلی طولانی شد الان سریع بقیشو تایپ میکنم
شما که حدس زدی که طرف نامحسوس انگار نظر داره بهتون وقتی همه دلداری میدادن شما نباید اینکارو میکردی.حرفاشو باور نکن و سریع اوضاع رو کنترل کن و گرنه تو دردسر میوفتی.همسر بیچارشم که دیگه هیچی
الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
با چت کرذن و حرف زدن با یه مرد متاهل فقط و فقط شخصیت خودتو کوچیک میکنی و تربیت خانوادگیتو زیر سوال میبری! هرچقدرم نیت بدی نداشته باشی آخرش گناهکار داستان تو میشی
شما خیلی بیخود با مرد زن دار چت میکنی که اصلا شما بشه تو!
ممنون از لطفتون. کار ما طوریه که بارها سوال و مشکل توش پیش میاد و نمیشه دائم به هم زنگ بزنیم. پیام میدیم. همه بچه ها همدیگه رو تو خطاب میکنن اما من چون به نسبت بقیه جدیدم هنوزم همه رو شما خطاب میکنم
ازسال نود عضو نی نی سایت شدم،تاحالا بالای پنج کاربری داشتم هربار کلمه عبور یادم رفته،ممنون میشم دعا کنید که زودتر دخترم رو ببینم ....یامولاتی یا فاطمه اغیثینی
منم قبلا که مجرد بودم به یه آقایی میگفتم مثل برادرم هستی خواست بترکه،،،،من اینو میگفتم که فکرابد نکنه شاید اونم این حس رو داره ولی کلا شما اشتباه میکنی چت میدی و شوخی میکنی با یه مرد متاهل