2777
2789
عنوان

اگه یه آقا بهتون بگه مثل خواهرم دوستت دارم باور میکنین؟

| مشاهده متن کامل بحث + 6269 بازدید | 71 پست
میشه یکم از رابطه خودتون بگین. بنظرتون مال من کجاش یجوریه؟؟؟ چون خودمم حس میکنم نرمال نیست اما چون ت ...

ببین یه رابطه هایی از همون اول مشخصه و طرف هدف خودش رو از اون رابطه مشخص میکنه و این دختر هست که میخاد ادامه بده یا نه.

اما یه وقتایی رابطه با یک درد و دل و حرف حتی عادی یا مثلا با یه حس آرامشی که ممکنه از شما بگیره شروع بشه و دامه پیدا کنه که دل کندن از این رابطه سخت میشه و برا دو طرف وابستگی و حتی دلبستگی میاره.

پس بهتره تا عمیق نشده و خودتم حس خوبی نداری مرزت رو مشخص کنی

شما هم بگو برام مثل همکار یا برادری تا فکری به سرش نزنه و رابطت رو کم و سنگین کن که خیالت راحت باشه ...

دقبقا منم فقط گفتم شما به من لطف دارین. شما هم جایگاهتون مثل برادره همون اندازه محترمین برام

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اون متاهل بود و شما مجرد؟ باهات درد دل میکرد؟

عزیزم اون هر نیتی هم که داشته باشه با یک درصد احتمال خطا هم بگیری سری که درد نمیکنه دستمال نمیبندن 

گاهی با خود می اندیشم آیا آقا منتظر ۳۱۳ یار است یا ۳۱۳ مادر که برایش سرباز تربیت کنند؟ و هر بار به خودم میگویم تربیت چه قدر کار دشواری است😔😔
میشه یکم از رابطه خودتون بگین. بنظرتون مال من کجاش یجوریه؟؟؟ چون خودمم حس میکنم نرمال نیست اما چون ت ...

مثلا با همکلاسیم، با پسرخاله و پسرعموم با کسایی بوده که تو یه محیط دوستانه کم‌کم در طول زمان با هم رابطه دوستانه داشتیم این شکلی به هم نزدیک شدیم هیچ وقت نگاه و رفتارهای مشکوک از اولش وجود نداشته هیچ چیز مخفیانه و قایمکی نبوده بینمون

خود من شخصا همیشه یه حد و حدود و مرزایی رو رعایت میکنم مثلا درباره چه مسائلی حرف بزنم هیچ وقت دیروقت یا صبح زود تو روزا و تایمایی که بیشتر حالت شخصی داره نه زنگ میزنم و پیام میدم نه اگر اونا بدن جواب میدم، حتا دوستی دارم که سابقه دوستی ۱۴ ساله داریم اگر تو اینستا یا تلگرام دیروقت مسیج بده نه باز میکنم نه جواب میدم میذارن تو تایم مناسب جواب میدم، حرفا رو نمیذارم از یه حدی صمیمی‌تر و خصوصی‌تر بشه، کلا خیلی چیزا هست

از همه مهمتر حسمه که بهش اعتماد میکنم اگر احساس کنم حرفی یا رفتاری مشکوکه سریع جلوشو میگیرم

این آقام همین که از قبل جوری شما رو تحت نظر داشته که شمام متوجه شدی بعد یهو شب پیام میده حرفای خصوصی و دردل میکنه مشکوکه و کار جالبی نیست

یه روز حالم بد بود رفتم خونه.اصراااااار کرد که با یکی از خانومای همکار میایم میبریمت دکتر. تشکر کردم گفتم نیازی نیست وقتی اصرارش شدید شد باهاش برخورد کردم و بهش برخورد. از اون روز که خیلی میگذره دیگه رفتارش تغییر کرد اما همچنان توجهات ریزش هست و چند روز پیش که راجع به کار بحثمون شد بهم پیام داد خودتم میدونی مثل خواهر برام عزیزی قول میدم دیگه ناراحتت نکنم. که من همچنان پیامشو سین نکردم. اما حال دلم خوب نیست. میترسم تو دلش خبری باشه. یه دلم میگه کارمو ول کنم از طرفی به سختی کارمو بدست اوردم و بهش نیاز دارم.

مثلا با همکلاسیم، با پسرخاله و پسرعموم با کسایی بوده که تو یه محیط دوستانه کم‌کم در طول زمان با هم ر ...

چقدر عالی گفتین. منم هر تایمی پیاماشو سین نمیکنم. کلا روی صحبتشم با من باشه به صورتش زل نمیزنم اصلا. و دقیقا از وقتی که نامحسوس تو محیط کارم اروم شدم اونم عقب نشینی کرده انگار. اما کلا تحمل همچین فضایی برام سخته