گلشادونه مدیر استارتر عضویت: 1403/09/15 تعداد پست: 2529 عنوان بیاین از رشته تون بگید و بگید برم یا نه 47 بازدید | 5 پست از خوبی ها و بدی های رشته دبیرستانیتون بگید پندی نصحیتی اندرزی ....... اکانت دست دونفره 🎀🎀🎀 دیروز | 22:13 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
ayda0gh عضویت: 1403/10/01 تعداد پست: 1167 هنرستانم شبکه و نرم افزار عشقه عشقققق کد نویسی هاش ولی صبر عیوب میخواد رقیب من فقط خودمم... یه روزی به حرفم میرسی!
آزفنداک_آبی عضویت: 1402/08/07 تعداد پست: 463 ریاضیاگه با محاسبات مشکلی نداری بیابدیش اینه متاباش خیلی زیاده هرکدوم فوق العاده گستردن خیلی سخته جمع کردنشونخوبیشم اینه همه قبول میشن
hwbjwbwowbw عضویت: 1404/08/03 تعداد پست: 631 تجربیبدبختیه خالصهمقایسه ها پیرت میکنهاکثرا ۲ سال پشت میمونن تو این رشتهمنابعش کلاساش گرونهافسردگی شدید میارهخودم ۱۰ کیلو لاغر شدم کلی موهام ریخت.
گلشادونه مدیر استارتر عضویت: 1403/09/15 تعداد پست: 2529 ریاضیاگه با محاسبات مشکلی نداری بیابدیش اینه متاباش خیلی زیاده هرکدوم فوق العاده گستردن خیلی سخته جم ... واقعا؟ کسی که به ریاضی علاقه داره ریاضیشم خوبه بیاد ؟ آدم منطقی هستم اصولا چون میگن هرکی منطقی باشه ذهنش موفقه....بعد ولی شغلاشو به غیر از دبیری دیگه دوس ندارم اکانت دست دونفره 🎀🎀🎀