2777
2789
عنوان

اگه یه آقا بهتون بگه مثل خواهرم دوستت دارم باور میکنین؟

| مشاهده متن کامل بحث + 6269 بازدید | 71 پست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

تا اینکه آخر شب دیدم بهم پی ام داد و شروع کرد درد دل کردن. منم دلداریش دادم که هیچی نمیشه و پسرتون خوب میشه. متاسفانه من اصلا آدم رکی نیستم و خیلی خیلی رودروایسی دارم تو روابطم. اصلا روم نشد طوری برخورد کنم که بفهمه نباید بامن درد دل کنه. کلی حرف زد خصوصا از پدرش که از دست داده حرف زد و در آخر بهم گفت ممنونم که هستی تو بهترینی. اندازه خواهرم دوستت دارم. 

من حس میکنم یه مرد نمیتونه یه غریبه رو خواهرانه دوست داشته باشه. حس بدی دارم میشه نظرتونو بگین

عزززیزززم حکمت اینکه میگن با مردها گرم نگیرین و حتی از روی برادری شوخی نکنین همینه. حتی اگه اولش حس کنه روی خواهری دوستون داره بعدش خودشم میفهمه خواهری نیست. مردا مثه ما زنا نیستن از کوچکترین حسشون یه چیای دیگه میاد تو ذ6نشون

مزخرف محضه!

ما انسان بودیم، تا زمانی که، نژاد ارتباطمان را از هم گسست،مذهب جدایمان کرد،سیاست تقسیممان کرد،و ثروت طبقه‌بندیمان کرد.شاید روزی دوباره انسان شویم.          پ.ن: تو جوش عاقبت ما مزن که در صف محشر/ کسی سوال اگر کرد می دهیم جوابی!
تا اینکه آخر شب دیدم بهم پی ام داد و شروع کرد درد دل کردن. منم دلداریش دادم که هیچی نمیشه و پسرتون خ ...

گاهی ما خانما اینطور برداشت میکنیم در صورتی که توی دل اون آقا هیچ خبری نیست

یه صلوات بفرست، ثوابش نصف نصف ❤