2777
2789
عنوان

امروز قلبم مچاله شد💔

| مشاهده متن کامل بحث + 1332 بازدید | 68 پست

حالم بده به اندازه تموم دنیا دلم گرفته 

تیمارستان یاد تخت بقلیم افتادم که چقد خوشحال بود ازین که بچش کنارش و تا صبح شیرش میداد و اروغشو می گرفت و همراهشون که مادرش بود تا صب کنارشون باهم خوشحال بودن 

همزمان من که تخت بچه بقلم خالی بود درد داشتم و به پهلو خوابیده بودم تا کسی اشکامو نبینه

خدایا شکرت تنهام نزار
حالم بده به اندازه تموم دنیا دلم گرفته  تیمارستان یاد تخت بقلیم افتادم که چقد خوشحال بود ازین ...

استارتر چن هفته زایمان کردی؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟

بجز قوم شوهر که ویران گرند بنی آدم اعضای یک دیگرن    بامدادخمار🧡گروه نارنجی🧡وزن اولیه۷۹😭😭😭هدف۶۳🧡😍

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

حالم بده به اندازه تموم دنیا دلم گرفته  تیمارستان یاد تخت بقلیم افتادم که چقد خوشحال بود ازین ...

منم دركت ميكنم همه حرفات حال اون موقع منه

أما حتما روز خوب تو هم ميرسه

امسال سال خوش اقبالی حیرت انگیز من است....

ان شاء الله نی نیتو به سلامت  زودی بیاری خونه کناره خودت عزیزم ،ناراحت نباش😔

میشه بعده اینکه لایکم کردی یه صلوات واسه حاجت دلم بفرسی❤❤

من نمیدونم چرا مادرا تا وقتی بچه ها کوچیک هستن انقد عزیزن براشون ولی همینکه بچه بزرگ شد راضی به مرگشم میشن اخه اینا چجور مادری هستن😭

هر کی یه تقدیری داره خدایا خودت تقدیرم رو بخیر بگردون🙏
۳۶ هفته و ۴ روز با وزن ۲و۴۰۰

شرایط سختیه عزیزم ولی ناشکری نکن. الان رفتم تاپیکهای قبلت رو خوندم تو ۲۸ هفته با سرویکس ۴ میل و دهانه رحم باز خدا دخترت رو تا ۳۶ هفته و ۴ روز برات نگه داشته. از این به بعدشم بسپار به خودش. چند روز دیگه به سلامت با هم میرین خونه. 

آنتن‌هایی که هست صداها را از ریشه‌های درخت که در آب جوش بگذارند صدای هیاهو هست.