2777
2789
عنوان

کیا از اسنپ پی خرید قسطی کردن

241 بازدید | 39 پست

میخوام چیزی بخرم قسطی زیاد اسنپ استفاده نکردم

بنظرتون اعتبار سنجی میده بهم اعتبار؟؟

یا نه

برام یه صلوات بفرستین حاجت روا بشم

من خارو مار 

اسنپ 

باسلام 

دیجی 

دراوردم از قسطی 

انقد فاز میده😁 

فک‌کن‌مداد رنگی خریدم ۶ ملیون 😆 

هرانچه تو کفش بودی میتونی بخری 

اره اعتبار سنجی بزن میده راحت 

البته ب من داد 

باسلام هم خیلییی خوبه خیلی 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من خارو مار اسنپ باسلام دیجی دراوردم از قسطی انقد فاز میده😁 فک‌کن‌مداد رنگی خریدم ۶ ملیون 😆 هرانچه ...

من از‌اسنپ شاید دو سع بار ماشین‌ گرفتم‌میده اعتبار بنظرت؟

ساعت ۱۰درخواست دادم

برام یه صلوات بفرستین حاجت روا بشم

من از‌اسنپ شاید دو سع بار ماشین‌ گرفتم‌میده اعتبار بنظرت؟ساعت ۱۰درخواست دادم

والله من خیلی خیلی استفاده دارم کارم جوری ک برا مشتری خیلی اسنپ میگیرم از طرفی حساب بانیکت باید فعال باشه کار کنه فکر کنم ن اسنپ بگیری اعتبار سنجی حساب بانکیه گردش مالیت

من خارو مار اسنپ باسلام دیجی دراوردم از قسطی انقد فاز میده😁 فک‌کن‌مداد رنگی خریدم ۶ ملیون 😆 هرانچه ...

من دی حی پی دارم اصلا اعتبار نداد بهم هرکاری کردم میشه من راهنمایی کنی اسنپ پی هم بهم اعتبار نداد

عکس پروفایل خودمم خدا افریننده ناممکن هاست درحالی ک انسان اشرف مخلوقات هست برناممکن ها میگرید🤗اسمم سحر بچه همدانم 😁باقد۱۴۰ بهم میگن فسقلی😍😹